De 13 mest leste middagsoppskriftene i 2017 på matoppskrift.no


Oppdatertdato: 2018-01-17 Tema: Hverdagsmat Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt:


Her er en oversikt over de 13 mest leste og brukte oppskriftene på middagsretter i 2017 fra matoppskrift.no. Denne kommer i tillegg til forrige oversikt med de totalt mest brukte og neste oversikt over bakverk. Dette er bare litt morsomt for å se hva som leses her på siden. Jeg ser at det ikke alltid følger trendene ellers, men ofte er det mer tradisjonsoppskrifter og mer spesielle ting som lesere finner her.
Men etter snart 16-17 år på nett med matoppskrift, så har jeg ett veldig statistisk grunnlag for å hente ut alle mulige oversikter over oppskrifter, og samtidig at dere har gitt titusenvis av poeng på oppskriftene gjennom årene så hjelper det til å hente ut mange gode og artige oversikter.

Oppskriftene her følger etter denne oversikten over totalt mest leste:

Og for dere som lurer på tall kan jeg si følgende. I løpet av 2017 ble det:


  • Vist 5,5 millioner sider hos meg
  • Dette ble lest av 2,2 millioner unike lesere som var på siden 3,3 miilioner ganger.
  • Av disse ble det vist 2,33 mill oppskrifter og 666.000 artikler ble lest.
  • Mest leste oppskrift ble vist 12.029 ganger, nr 2 - 11.928 og nr 3 - 9.479 ganger
  • Mest leste artikkel ble vist 46.470 ganger
  • Men den mest besøkte siden var forsiden med 95.000 besøk og det ble utført 130.000 søk på siden


Her under reklamen er de mest populære oppskriftene etter de som ble vist i forrige artikkel. Dvs fra nr 10 og nedover.




Annonse



Bollefrikasse


Prøv også Bollefrikasse.

Antall porsjoner = 5
Dato lagt inn eller oppdatert 26.04.2002
Denne retten tar ca 40 min å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Knut Pettersen
Bildet er tatt av Knut Pettersen

Ingredienser

500 g farse
2 ts salt
gulrøtter
persillerøtter
pastinakk
sellerirot
persille
Eller frosne grønnsaker

Saus:
75 g smør
50 g mel
1 liter kraft, melk
salt



Fremgangsmåte

Del opp grønnsaker og kok de i vann til de er møre. Hvis det brukes grønnsakblanding er det ikke nødvendig.

Saus:
Smelt smør, rør i mel, spe med melk og grønnsakkraft.
Kok opp og sett i farse kaker laget med skje. Det kan og brukes en boks med hermetiske kjøttboller.
La småkoke i 10 minutter.
Ha i grønnsakene og varm opp og server med poteter
Grønnsakene kan og serveres ved siden av.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 94,69 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,85 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,87 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,96.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Kompe Sørlandsk


Prøv også Kompe Sørlandsk.

Antall porsjoner = 8
Dato lagt inn eller oppdatert 22.03.2002
Denne retten tar ca 90 min å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Knut Pettersen
Bildet er tatt av Knut Pettersen

Ingredienser

2 kg rå revne poteter
200 g sammalt hvetemel
100 g vanlig hvetemel
2 ts salt
250 g salt flesk i små biter.



Fremgangsmåte

Skrell poteter og riv de på rivjern eller kjør gjennom kvern.
Sil av vannet.
Rør inn mel og salt. Og kok evt en prøve.
Er deigen for løs så oppløses kompen og er den for fast blir kompen steinhard. Tilpass melmengden etter dette. Det kan være lurt å notere ned erfaringer til neste gang, men husk at potetsorten og har noe å si.

Form kompene med hendene så store som en middels potet.
Putt inni flesket.
Kok i saltet vann i ca 45 minutter.

Server med smør og evt sukker. Selv foretrekker jeg sukker. Mange liker og syltetøy til.

Lager en for mange komper kan man ha stekte komper de neste dagene. Inviter også venner på kompefest.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 133,3 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 19,57 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,44 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,59.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Bakt lange med grønnsaker


Prøv også Bakt lange med grønnsaker.

Antall porsjoner = 4
Dato lagt inn eller oppdatert 26.12.2002
Denne retten tar ca 45 min å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Matoppskrift.no
Bildet er tatt av Matoppskrift.no

Ingredienser

600-700 g fiskefilet,
1,5 dl hakket løk eller purre,
1 dl stangselleri i terninger,
1 dl hakket persille eller dill,
1 ts salt,
1 knivsodd hvit pepper,
2 ss smør,
1 knivsodd paprika,
2-3 ss tomatpure.



Fremgangsmåte

Skyll fiskefiletene og la dem renne av. Bland løk, selleri og kryddergrønt. Legg blandingen i en smurt vannfast form. Plasser fiskefiletene oppå. Krydre med salt og hvit pepper. Fordel smøret på fisken og strø paprika over.
Stek fisken i ovnen på 225 grader i ca 30 minutter. Spe med tomatpureen ved siden av fisken etter ca. 10 minutters steketid.

Den ferdige retten serveres med kokte poteter.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 112,02 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,36 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,1 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,27.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++





Her er lignende, anbefalte og gode oppskrifter fra forskjellige kilder

Prøv også Bidos fra Karasjok.

Bidos fra Karasjok


Antall porsjoner = 4
Dato lagt inn eller oppdatert 14.11.2014
Denne retten tar ca 20-40 min å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Matprat.no
Bildet er tatt av Matprat.no

Ingredienser

500 g reinkjøtt av bog eller steik
1-2 kraftbein
1 1/2 liter vann
2 ts salt
1 ss hvetemel utrørt i litt kaldt vann
2 gulrøtter, i skiver
3 store poteter, i terninger
Bruning:
2 ss meierismør
8 ss hvetemel


Bidos er samefolkets tradisjonelle festmat. Det finnes mange ulike oppskrifter på bidos, og den kan lages både med og uten jevning. Dette er en autentisk oppskrift - blottet for jåleri, men full av smak. Leage buorre!


Fremgangsmåte

Skjær kjøttet i små biter og ha i gryte sammen med kraftbein. Dekk kjøttet med kaldt vann ( ca. 1 ½ liter). Rør melet ut i litt kaldt vann og ha jevningen over kjøttet.La kjøttet småkoke 20-30 minutter.
Tilsett gulrøtter og poteter og la det koke med ca. 10 minutter. Smelt smøret og la melet brunes i. Ha bruningen i bidosgryten og gi alt et oppkok ca.15 minutter.Server bidos med flatbrød til.

Purreløk og andre grønnsaker kan tilsettes i gryten for en variasjon. Da er det ikke lenger en enkel og autentisk bidos, men smaker utrolig godt likevel.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 55,3 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,57 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,54 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,26.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kjøttdeigsaus(spagettisaus).

Kjøttdeigsaus(spagettisaus)


Antall porsjoner = 2
Dato lagt inn eller oppdatert 31.08.2002
Denne retten tar ca 10-20 min å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Knut Pettersen
Bildet er tatt av Free-Photos

Ingredienser

1/2 mellomstor gul løk
150 g kjøttdeig
1/2 boks (ca 200 g) knuste tomatar
1/2 ts salt
1/2 krm kvit pepar
1/2 krm paprikapulver
1/2 ts oregano eller basilikum
1 ms tomatpuré

Til steiking: 2 ts mjuk margarin eller olje
Koke- og steikjetid: 10-15 minutt



Fremgangsmåte

1 Skrell løken. Skjer han i små terningar.
2 Varm margarin eller olje i ei steikjepanne (bruk knapt middels varme).
3 Legg i løken. La han frese i 5 minutt. Rør om med ein tregaffel.
4 Legg i kjøttdeigen. Steik han saman med løken i nokre minutt. Mos kjøttdeigen saman til ein grynete masse under steikinga.
5 Tilset knuste tomatar, krydder og tomatpuré.
6 Kok på svak varme i 5 minutt. Smak til og krydre meir dersom det er nødvendig.
Server kjøttdeigsausen til kokt ris, makaroni eller spagetti.

I mikrobølgjeomn:
1 Hakk løken.
2 Bland alle ingrediensane i ein bolle. Dekk med papir.
3 Steik på effekt 10 i 3-4 minutt. Rør om med ein gaffel.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 97,13 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,04 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,33 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,64.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kokt torsk, lever og rogn.

Kokt torsk, lever og rogn


Antall porsjoner = 3
Dato lagt inn eller oppdatert 07.12.2014
Denne retten tar ca 60 min + å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Matoppskrift.no
Bildet er tatt av Marianne Aronsen

Ingredienser

1 kg torsk i skiver
1 rogn
vann
salt
300 g lever
2 dl vann
1 ss løk, hakket
1/4 laurbærblad
1/2 ts salt
nykvernet pepper
1/2 ts eddik


En rett som mange her i sør har på julaften. Servert med både rogn og lever er dette en delikatesse.


Fremgangsmåte

Torsken skal trekkes som beskrevet. Men først stelles rogn og lever.

Skyll rognen og pakk den inn i matpapir. Da er det mindre fare for at den skal koke i stykker. Kok rognen forsiktig i saltet vann i 25 - 40 minutter etter tykkelsen på rognen.

Rens leveren fri for hinner og galleganger. Legg leverbitene etter hvert som de er befridd fra galleganger over i en liten kjele. Tilsett løk, laurbærblad, salt, pepper og eddik. La leveren få et oppkok og så trekke i 6-8 minutter.

Kok torsken slik at alt er ferdig samtidig. Pakk ut rognen og skjær den i skiver. Anrett torsk og rogn sammen. Legg på sitronbåter. Lever serveres i en skål for seg. Kokte poteter, gulrøtter og flatbrød hører til.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 161,53 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,05 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,33 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,76.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Helstekt kalkunbryst med bakte poteter.

Helstekt kalkunbryst med bakte poteter


Antall porsjoner = 3
Dato lagt inn eller oppdatert 23.01.2004
Denne retten tar ca 60 min å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Kylling.no
Bildet er tatt av Kylling.no

Ingredienser

1 kalkunbryst, ca. 500 g
smeltet smør tilsatt salt, pepper og rosmarin til pensling



Fremgangsmåte

Legg kalkunbrystet i en stor, ildfast form eller i langpannen. Pensle brystet med smeltet smør tilsatt salt, pepper og rosmarin. Vask bakepotetene godt. Legg potetene på et stykke aluminiumsfolie og dryss litt salt over potetene. Pakk dem inn og legg dem i formen sammen med kalkunbrystet. Sett formen midt i ovnen ved 160 °C og stek i ca. 40 minutter. Du kan også stikke et steketermometer inn i den tykkeste delen på kalkunbrystet. Når steketermometeret viser en kjernetemperatur på 70-72 °C er brystet ferdig stekt. Ta ut kalkunbrystet og la det “hvile” ca. 15 minutter før oppskjæring for å få kjøttsaften til å sette seg. Skru opp stekeovnen til 200 °C og la potetene stå i stekeovnen til maten er klar til servering.

Skjær kalkunbrystet i ca. 1/2 cm. tykke skiver og anrett på fat. Server kalkunbrystet med kokt brokkoli, rødvinssaus og bakte poteter med kryddersmør. Sølvløk smaker godt til.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 113,8 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,4 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,2.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Thailandsk kyllingsuppe(Tom Ka Gai).

Thailandsk kyllingsuppe(Tom Ka Gai)


Antall porsjoner = 2
Dato lagt inn eller oppdatert 28.03.2009
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Kylling.no
Bildet er tatt av Rosemarie Pettersen

Ingredienser

2 kyllingfileter i tynne strimler
saft og skall av 1/2 lime
2 vårløk (eller 1 løk)
1 hvitløkbåt
1/2 rød chili
1 tommelstor bit frisk ingefær
1 ss olje til steking
7 dl vann + 1 hønsebuljongterning
1 boks kokosmelk
1 ss soyasaus
1 pakke kyllingnudler
noen kvister hakket koriander


Oppdatert versjon av Tom Ka Gai. Vi lager denne stadig vekk. Men smaker nydelig og er fin for dårlige mager.


Fremgangsmåte

Skjær kyllingfiletene i tynne strimler og bland med limesaft og –skall. Sett til side. Finhakk grønnsakene og fres dem raskt i olje til de blir myke og blanke. Tilsett vann og buljong, kokosmelk og soyasaus og kok opp.

Tilsett nudler og kyllingstrimler og la suppen småkoke ca. 5 minutter til kyllingen er gjennomkokt. Rør forsiktig i suppen noen ganger under kokingen. Dryss over hakket koriander før servering. Server eventuelt kokt ris ved siden av. Sett østerssaus, soyasaus og søt chilisaus på bordet.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 97,74 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,36 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,48 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,23.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Helstekt indrefilet av svin.

Helstekt indrefilet av svin


Antall porsjoner = 4
Dato lagt inn eller oppdatert 27.11.2005
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Matprat.no
Bildet er tatt av Matprat.no

Ingredienser

ca 800 g indrefilet av svin
1/2 ts salt
1/4 ts pepper
ca 2 ss smør/margarin til steking

Smørstekte mandelpoteter med urter
(4 porsjoner)
ca 10 Mandelpoteter
ca 2 ss smør
ca 2 ss finklippede krydderurter evt 1-2 ts tørkede urter (timian, basilikum, persille o.L)



Fremgangsmåte

1. Gni fileten inn med salt og pepper og brun den raskt på alle sider.
2. Ta fileten opp av panna og legg den over i et ildfast fat. Sett inn forvarmet ovn på 225°C i ca 8 min hvis du vil ha rosa kjerne, i ca 10-15 min hvis du ønsker den gjennomstekt.

Server med smørstekte mandel-poteter, asparges og fløtesaus(gjerne fra pose), smakt til med soyassaus og syltet pepper.

Smørstekte mandelpoteter med urter
Skrell potetene. Ha smør/margarin i en panne og tilsett urtene. Ha i potetene og la det hele surre i ca 15-20 min.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 108,14 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,4 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,48 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,67.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Semulepudding og rød saus.

Semulepudding og rød saus


Antall porsjoner = 4
Dato lagt inn eller oppdatert 09.05.2002
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Mat.no
Bildet er tatt av Mat.no

Ingredienser

Semulepudding

1 l melk
90 g semulegryn
1 egg
2 ss sukker
4 mandeldråper (kan sløyfes)

Rød saus

5 dl saft og vann
ca. 10 g potetmel
litt kaldt vann



Fremgangsmåte

Kok opp melken. Dryss grynene i og rør til det koker. Kok grøten under lokk i 15-20 minutter, til grynene er møre.
Avkjøl grøten litt og rør inn sammenvispet egg. Smak grøten til med sukker og dråper.
Hell grøten i serveringsbolle eller i en form hvis den skal hvelves. Avkjøl puddingen. Dekk den med lokk så det ikke dannes hinne på den.
Server puddingen med rød saus, moste bær eller tynt syltetøy.

Rød saus:
Rød saus kan vi lage av alle sorter bær, en sort alene eller flere i blanding. Blandet ripssaft og bringebærsaft smaker godt. Til fine desserter er saus av kirsebærsaft, jordbærsaft og bringebærsaft godt, gjerne med litt syltetøy eller bær i. Smak blandingen til. Jevn sausen med potetmel. Rør saus bør ha frisk smak uten å være for sterk. Den skal være jevn og fyldig, men ikke for tykk. Avkjøl sausen.
Hell den i en mugge eller bolle og strø litt sukker over så det ikke blir snerk på den.
Bruk skje i sausen hvis det er bær eller syltetøy i den. Server rød saus avkjølt, men ikke iskald.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 67,29 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,28 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,05 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,44.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Thailandske vårruller (Porpietord).

Thailandske vårruller (Porpietord)


Antall porsjoner = 6
Dato lagt inn eller oppdatert 30.05.2005
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Netmat.no
Bildet er tatt av Børge Antonsen

Ingredienser

1 pk vårrull rispapir eller;
1 pk vårrull pastry (Disse er ferske og skal ikke fuktes)
100 g glassnudler, bløtlagt i 40 min
20 g tørket strimlet sopp, bløtlagt i 40 min
100 g bambusstrimler, finhakket
100g gulrot, finrevet
100 g nykål, finhakket
100 g bønnespirer
250 g kjøttdeig av svin eller kylling
1 ts malt hvit pepper
1/2 ss fiskesaus
3/4 ss soyasaus med sopp
3/4 ss sukker
2 egg
1/2 ss finhakket hvitløk
vegetabilsk olje til frityrsteking
4-5 ss søtchilisaus for vårrull

Lim : Kok 1 ss hvetemel og 3ss vann
Hvis du ikke få tak i nykål og bønnespirer, kan du bruke 300g gulrot i steden.



Fremgangsmåte

Vårrull rispapirene skal fuktes, slik at de blir myke, og legges utover på et fuktig kjøkkenhåndkle, gjerne 4 stk. i gangen. Glassnudlene avrennes og skjæres i 3 cm lengder. La soppen avrennes du får nå ca. 100 g . Bland kjøttet, egget, soppen, grønsakene og Glassnudlene . Tilsett fiskesaus, soyasaus, pepper, sukker og bland alt godt sammen.

Varm 3 ss olje i en wok og stek hvitløken til den er gylden. Ha blandingen ovenfor i woken til blandingen er gjennomstekt. La det avkjøle.
Legg en skjefull med fyll i hjørnet på hvert rispapir og brett hjørnespissene over. Brett inn sidene over fyllet og rull sammen oppover mot spissen. Lim spissen og brett den ned.

Varm olje i en frityrgryte eller wok. Ha en rist dekket med kjøkkenpapir stående klar. Når oljen er varm, legges forsiktig tre eller fire vårruller nedi, og stek til de er gyllenbrune. Legges på risten til avrenning.

Legg vårrullene på en tallerken og pynt med issalat og agurk.
Serveres med en bolle søt chilisaus for vårrull.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 192,72 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 18,13 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,08 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,17.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Lettsaltet uer.

Lettsaltet uer


Antall porsjoner = 4
Dato lagt inn eller oppdatert 18.04.2013
Denne retten tar ca 40 min å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Norges sjømatråd
Bildet er tatt av Espen Grønli

Ingredienser

800 g lettsaltet uer
vann

Gulrotstuing
4 gulrøtter i biter
2 ss smør
3 ss hvetemel
3 dl lettmelk
1/2 ts salt
muskatnøtt


En tradisjonell norsk rett med lettsaltet uer og hjemmelaget gulrotstuing gir assosiasjoner til bestemors kjøkken. Lett og mager mat som lages i en fei.


Fremgangsmåte

Skjær fisken i serveringsstykker.
Kok opp vann og legg i fisken.
La den trekke til kjøttet løsner fra beina, 8 - 10 minutter.
Server fisken med kokte poteter og gulrotstuing.

Gulrotstuing
Kok gulrøttene til stuingen.
Lag en hvit saus av hvetemel, smør og melk.
Smak til med salt og muskatnøtt.
Bland de kokte gulrotbitene med sausen.

Alternativt tilbehør:
Kokte grønnsaker og hvit saus eller eggesmør.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 88,42 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,7 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,42 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,22.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ovnsbakt laks med creme fraiche.

Ovnsbakt laks med creme fraiche


Antall porsjoner = 4
Dato lagt inn eller oppdatert 23.03.2014
Denne retten tar ca 20-40 min å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Melk.no
Bildet er tatt av Melk.no

Ingredienser

800 g skinnfri laksefilet
1 ss smør
2 stk sitron
2 dl crème fraîche orginal, 35 %


En lettvint og smakfull rett, som ikke tar lang tid å lage. Skal du ha selskap er dette en rett som lett lar seg klargjøres på forhånd. Sett den kjølig, og sett den inn i stekeovnen når gjestene står i døra.


Fremgangsmåte

Skjær fileten i 8 like store stykker. Strø litt salt over stykkene på begge sider.
Legg stykkene i en smurt ildfast form.
Del en sitron på langs. Skjær halvdelene i skiver som legges mellom laksestykkene. Riv skallet av den andre sitonen og dryss det over fisken. Klipp persillen grovt og dryss den over fisken.
Ha ca. 1 ss crème fraîche på hvert laksestykke. Settes i stekeovn,øverste rille, ca 175 °C i ca 15 minutter, til fisken er gjennomstekt.
Server gjerne lakseretten med en salat og cous cous.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 221,09 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,82 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,79 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 15,25.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:3096



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.