Fotograf:
Matprat.no
Helstekt indrefilet av svin inneholder
108 Kalorier,
5 g Karbo,
11 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Helstekt indrefilet av svin har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Helstekt indrefilet av svin er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 46 lesere
Lesere:
125605 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Helstekt indrefilet av svin!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 108.14 | 451.90 | Kcal |
Protein | 11.30 | 47.22 | gram |
Karbohydrat | 5.40 | 22.57 | gram |
Kostfiber | 0.51 | 2.13 | gram |
Fett | 4.48 | 18.72 | gram |
Mettet fett | 2.35 | 9.82 | gram |
Salt | 0.30 | 1.26 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.67 | Kr 32.05 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 672 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 19,97 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Gni fileten inn med salt og pepper og brun den raskt på alle sider.
2. Ta fileten opp av panna og legg den over i et ildfast fat. Sett inn forvarmet ovn på 225°C i ca 8 min hvis du vil ha rosa kjerne, i ca 10-15 min hvis du ønsker den gjennomstekt.
Server med smørstekte mandel-poteter, asparges og fløtesaus(gjerne fra pose), smakt til med soyassaus og syltet pepper.
Smørstekte mandelpoteter med urter
Skrell potetene. Ha smør/margarin i en panne og tilsett urtene. Ha i potetene og la det hele surre i ca 15-20 min.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 20990)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-11-27
Oppdatert dato:2005-11-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift