Fotograf:
Gilde
Hel ytrefilet i barbequemarinade med ovnsstekte grønnsaker inneholder
89 Kalorier,
10 g Karbo,
7 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Hel ytrefilet i barbequemarinade med ovnsstekte grønnsaker har beregnet å ha følgende allergener
Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hel ytrefilet i barbequemarinade med ovnsstekte grønnsaker er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
7480 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hel ytrefilet i barbequemarinade med ovnsstekte grønnsaker!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 88.76 | 418.28 | Kcal |
Protein | 7.41 | 34.92 | gram |
Karbohydrat | 10.43 | 49.15 | gram |
Kostfiber | 2.31 | 10.89 | gram |
Fett | 0.58 | 2.73 | gram |
Mettet fett | 0.14 | 0.66 | gram |
Alkohol | 1.08 % | | | |
Salt | 0.04 | 0.18 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.70 | Kr 36.29 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 885 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 47 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Del grønnskakene i grove biter og stek dem i ovnen i olje, salt, pepper og rødvin i 20 min på 180°C.
Brune ytrefileten i pannen med salt og pepper slik at den får en stekehinne. Deretter stekes kjøttet i stekeovn på 150°C. Pensle det med barbequesaus et par ganger under stekingen.
Stekes til kjøttets kjernetemperatur er 70°C, bruk steketermometer.
Pakk deretter kjøttet inn i folie og la det hvile minimum 15 minutter før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gilde
(Intern: 24712)
Tilberedningstid:
50 min
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-03-15
Oppdatert dato:2008-03-15
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift