Finsbråten pinnekjøtt



Bilde av Finsbråten pinnekjøtt.

Kalorier og Næringsinnhold i Finsbråten pinnekjøtt

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 1774 kilojoule
Kcal 424 kalorier
Protein 26 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber gram
Fett 36 gram
Mettet fett 17 gram


Fakta om Finsbråten pinnekjøtt.

Norskt pinnekjøtt

Innlagt dato
Oppdatert dato
12.02.2016
Hovedgruppe
Kjøtt og vilt
Undergruppe
Lam og sau
Kilde til Næringsdata
Produsent
Finsbråten
Fotograf
Finsbråten
Råvareinnhold
140gr pr 100 gr
Karakter (Snitt)
5 poeng satt av 3 brukere.
Besøk
682
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6















Noen anbefalte oppskrifter som bruker pinnekjøtt som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Pinnekjøtt 35.1452,23729,8016,47
Pinnekjøtt4.6452,23729,8016,47
Pinnekjøtt m/kålrotstappe4.1208,5816,3813,391,577,56
Nepespa fra Setesdal i Aust–Agder4.574,45,143,812,842,25
Julesuppe fra Setesdal462,823,763,83,112,1
Klompsuppe fra Hardanger3.3139,598,377,784,05
Pinnekjøtt i tomatsaus3264,4221,1816,741,4310,98
Pinnekjøtt med rotmos4219,1417,5412,412,577,68
Pinnekjøtt i stekeovn2314,1424,0619,844,2111,57
Torsk og pinnekjøtt2153,859,9313,791,959,2
Brandade med pinnekjøtt3274,7821,1217,443,439,89
Hellstrøms pinnekjøtt3327,7927,1318,222,210,8
Høstsuppe348,242,424,761,43,73
Pinnekjøtt og salta, røkt svineribbe3214,8617,0411,063,596,24
Nepespa366,574,193,783,12,12







Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Finsbråten pinnekjøtt med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook





Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.