Gilde fin og Fersk leverpostei

Bilde av Gilde fin og Fersk leverpostei.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Gilde fin og Fersk leverpostei

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 958 kilojoule
Kcal 229 kalorier
Protein 11 gram
Karbo 5 gram
Sukker 0.9 gram
Kostfiber gram
Fett 19 gram
Mettet fett 6.2 gram



Annonse




Fakta om Gilde fin og Fersk leverpostei.

Fersk leverpostei. Finnes og i porsjonspakker på 25 gram


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6







Innlagt dato
Oppdatert dato
31.12.2019
Hovedgruppe
Kjøtt og vilt
Undergruppe
Leverpostei
Kilde til Næringsdata
Produsent
GildeGildes Mediebank
Karakter (Snitt)
4,67 poeng satt av 3 brukere.
Besøk
3478





Noen anbefalte oppskrifter som bruker leverpostei som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Farsert fasan Belle meunière3.5177,629,4615,637,1915,81
Tre sorter canapeer3233,7111,739,3821,985,56
Landgang2.5254,5116,2515,4211,3311,67
Leverpate2304,629,45,893,879,18
Rapphøns med surkål3105,453,2811,976,479,17
Leverpostei og bacon3112,584,824,2812,048,64
VM-blings med leverpostei og bacon3234,2710,437,925,166,91
Kjøttpate3132,918,2910,142,897,77
Påske-lammepostej3139,128,2513,12,0115,16
Blings med leverpostei, rødbeter og bacon3225,1413,77,7316,787,5
Mors kjøttpostei3194,0215,628,683,367,91
Canapeer med leverpostei og salatagurk3254,1312,156,8628,445,64
Egg Cocotte3222,2718,7711,132,077,83
Posteiblings31679,35,314,787,92
LobNobs til frokost, lunsj, kveldsmat3157,964,927,2919,425,66


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Gilde fin og Fersk leverpostei med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.