Storfe, bibringe, rå



Bilde av Storfe, bibringe, rå.

Kalorier og Næringsinnhold i Storfe, bibringe, rå

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 869 kilojoule
Kcal 209 kalorier
Protein 18.9 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 14.8 gram
Mettet fett 6.9 gram


Fakta om Storfe, bibringe, rå.

Oksebryst har mye ben, noe sener og isprengt fett. Kjøttet selges også som lettsaltet og kan serveres som sprengt oksebryst.

Innlagt dato
Oppdatert dato
08.03.2019
Hovedgruppe
Kjøtt og vilt
Undergruppe
Storfe og kalv
Kilde til Næringsdata
Fotograf
Matprat
Karakter (Snitt)
4 poeng satt av 2 brukere.
Besøk
7514
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6












Noen anbefalte oppskrifter som bruker Bibringe som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Oksesmåsteik med ertestuing4.1138,8810,19,791,986,91
Fersk suppe4.5109,116,638,513,046,78
Fersk kjøtt og suppe4.671,644,35,532,244,53
Trøndersodd4.6164,819,4913,046,418,45
Borsjtsj4.253,463,563,281,772,98
Biffkjøtt i wok3.5135,86,196,6612,565,95
Gresk moussaka4.298,445,366,155,745,57
Kjøttsuppe fra romania467,113,034,614,963,67
Gammeldagse kjøttkaker3.3241,5320,7710,962,667,84
Kjøttsuppe med peppersmak552,993,472,892,212,83
Muslimsk biffkarri3.8252,5716,1510,2116,0522,46
Bekri meze5206,317,48,281,598,76
Tacochips med sterk kjøttsaus5248,7513,7511,4418,589,81
Ungarsk gulasjsuppe568,672,295,215,813,11
Oksegryte med bacon og sopp4150,5510,3912,641,379,34







Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Storfe, bibringe, rå med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.