Oksesmåsteik med ertestuing inneholder
139 Kalorier,
2 g Karbo,
10 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Oksesmåsteik med ertestuing har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Oksesmåsteik med ertestuing er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Oksesmåsteik med ertestuing!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 138.88 | 709.79 | Kcal |
Protein | 9.79 | 50.04 | gram |
Karbohydrat | 1.98 | 10.12 | gram |
Kostfiber | 0.45 | 2.30 | gram |
Fett | 10.10 | 51.62 | gram |
Mettet fett | 5.20 | 26.58 | gram |
Salt | 0.17 | 0.87 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.91 | Kr 35.32 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 067 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 5,7 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Oksesmåsteik
Brun kjøttet i smør og legg det over i en gryte. Kok ut pannen med noe av vannet og hell dette over kjøttet. Hell mer vann over slik at det dekker kjøttet. Del løken i fire og legg i gryten. Kok kjøttet på svak varme til kjøttet er mørt. Brun 2 ss smør med melet. Ha denne bruningen i gryten og gi alt et oppkok. Ta ut løken og smak til med salt og pepper.
Server småsteik med kokte poteter, ertestuing og tyttebærsyltetøy.
Ertestuing
Legg ertene i bløt i kaldt vann natten over. Hell fra bløtevannet og kok opp ertene i nytt vann. Kok ertene møre. Rør sammen smør og mel ( kald smørjevning) og ha dette i ertene slik at det blir fyldig stuing. Kok stuingen ca. 10 minutter. Smak til med salt og sukker.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 4,2 poeng fra 22 lesere
Lesere:
47373 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 2118967582)
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-05
Oppdatert dato:2002-05-05
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift