Oksesmåsteik med ertestuing inneholder
139 Kalorier,
2 g Karbo,
10 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Oksesmåsteik med ertestuing har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Oksesmåsteik med ertestuing er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,2 poeng fra 22 lesere
Lesere:
49749 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Oksesmåsteik med ertestuing!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 138.91 | 709.95 | Kcal |
Protein | 9.81 | 50.14 | gram |
Karbohydrat | 1.98 | 10.12 | gram |
Kostfiber | 0.47 | 2.40 | gram |
Fett | 10.09 | 51.57 | gram |
Mettet fett | 5.16 | 26.37 | gram |
Salt | 0.17 | 0.87 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.91 | Kr 35.32 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 067 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 5,7 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Oksesmåsteik
Brun kjøttet i smør og legg det over i en gryte. Kok ut pannen med noe av vannet og hell dette over kjøttet. Hell mer vann over slik at det dekker kjøttet. Del løken i fire og legg i gryten. Kok kjøttet på svak varme til kjøttet er mørt. Brun 2 ss smør med melet. Ha denne bruningen i gryten og gi alt et oppkok. Ta ut løken og smak til med salt og pepper.
Server småsteik med kokte poteter, ertestuing og tyttebærsyltetøy.
Ertestuing
Legg ertene i bløt i kaldt vann natten over. Hell fra bløtevannet og kok opp ertene i nytt vann. Kok ertene møre. Rør sammen smør og mel ( kald smørjevning) og ha dette i ertene slik at det blir fyldig stuing. Kok stuingen ca. 10 minutter. Smak til med salt og sukker.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 2118967582)
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-05
Oppdatert dato:2002-05-05
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift