Tine Gudbrandsdalsost skiver



Bilde av Tine Gudbrandsdalsost skiver.

Kalorier og Næringsinnhold i Tine Gudbrandsdalsost skiver

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 1818 kilojoule
Kcal 436 kalorier
Protein 11 gram
Karbo 35 gram
Sukker 30 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 28 gram
Mettet fett 19 gram


Fakta om Tine Gudbrandsdalsost skiver.

TINE Gudbrandsdalsost fremstilles av en blanding av ku- og geitmelk. Smaken rund og fyldig, søtlig og karamellaktig. Geitmelken gir en spesiell fylde uten at geitsmaken er utpreget.

Innlagt dato
Oppdatert dato
14.02.2019
Hovedgruppe
Melk og melkeprodukter
Undergruppe
Ost i skiver
Kilde til Næringsdata
Produsent
Tine
Fotograf
Tines Mediebank
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
705
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6












Noen anbefalte oppskrifter som bruker Gudbrandsdalsost som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Gudbrandsdalsvafler5263,7918,016,918,314,07
Gudbrandsdalsvafler5263,7918,016,918,314,07
Brunostmuffins4.5368,5420,789,4235,534,33
Stekt sei med gyllen saus3.5111,384,86,959,613,9
Kina-kylling3.5107,214,238,128,793,39
Svinesteik med surkål og poteter2124,087,58,045,713,89
Mine beste kjøttkaker3121,756,316,059,884
Melonsalat med brunost366,592,031,3910,253,21
Iskrem med varm saus3214,9911,433,9824,052,4
Iskrem med Gyllen Saus3252,3516,593,7521,913,45
Augagraut3129,3283,7710,252,94
Brunostfondue3205,2410,964,2922,254,69
Gudbrandsdøler3256,2710,777,5330,472,93
Lefsefyll fra Rogaland3250,3515,757,15204,42







Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Tine Gudbrandsdalsost skiver med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.