Stekt sei med gyllen saus inneholder
114 Kalorier,
10 g Karbo,
7 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Stekt sei med gyllen saus har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Stekt sei med gyllen saus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
8250 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stekt sei med gyllen saus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 114.02 | 664.10 | Kcal |
Protein | 7.33 | 42.69 | gram |
Karbohydrat | 9.61 | 55.97 | gram |
Kostfiber | 0.81 | 4.72 | gram |
Fett | 4.96 | 28.89 | gram |
Mettet fett | 2.73 | 15.90 | gram |
Salt | 1.47 | 8.54 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.90 | Kr 22.72 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 165 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 33,71 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Del fisken i biter. Vend dem i mel, salt og pepper. Stek fisken i smør. Skjær løken i skiver og brun den. Tilsett soppen og spe med kraften. Rør i buljongpulver, brunost og kulturmelk. La alt småkoke noen minutter. Server med poteter, salat og rørte tyttebær.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Tine ØM Folldal
(Intern: 15846)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-10-09
Oppdatert dato:2003-10-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift