Tine Nøkkelost lettere med skorpe

Bilde av Tine Nøkkelost lettere med skorpe.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Tine Nøkkelost lettere med skorpe

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 1190 kilojoule
Kcal 285 kalorier
Protein 33 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 17 gram
Mettet fett 11 gram



Annonse




Fakta om Tine Nøkkelost lettere med skorpe.

Nøkkel Lettere har en tydelig krydret smak, med en lett syrlig aroma. Krydderet er spisskummen og nellik, og osten er lagret i minimum tre måneder. Nøkkelosten har blitt produsert i Norge helt siden 1860-tallet, forbildet var Leidenost og Nagel-kaas fra Nederland.


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6





Bruksområde for Tine Nøkkelost lettere med skorpe.

Nøkkel Lettere passer bra som pålegg, i salater, supper, ostepaier eller meksikanske retter. Den harmonerer også godt sammen med stekt bacon og sopp, brød og kjeks.


Innlagt dato
Oppdatert dato
19.02.2019
Hovedgruppe
Melk og melkeprodukter
Undergruppe
Fast hvitost
Kilde til Næringsdata
Produsent
TineTines Mediebank
Karakter (Snitt)
5,14 poeng satt av 14 brukere.
Besøk
6155
Spesielle egenskaper
Fettredusert





Noen anbefalte oppskrifter som bruker Nøkkelost som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Ostegratinert kyllingrett3182,0912,1512,375,166,06
Fin karbonaderand394,235,339,811,435,85
Quiche med nøkkelost3260,9218,911,1211,116,89
Ostespyd3212,1315,1315,323,38,74


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Tine Nøkkelost lettere med skorpe med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.