Yoghurt

Bilde av Yoghurt.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Yoghurt

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 311 kilojoule
Kcal 74 kalorier
Protein 4.1 gram
Karbo 5.6 gram
Sukker 5.6 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 3 gram
Mettet fett 2 gram

Notat


Annonse




Fakta om Yoghurt.

Er melk som gjæres med melkesyrebakterier. Finns naturell og med mange forskjellige smaker. Brukes mye i India i matlaging, og i andre land. Spises her hjemme ofte naturell.Sjekk og stavemåten youghurt.


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6





Bruksområde for Yoghurt.

I gryteretter, sauser og retter med mye krydder.


Innlagt dato
Oppdatert dato
01.05.2019
Hovedgruppe
Melk og melkeprodukter
Undergruppe
Yoghurt
Kilde til Næringsdata
Tines Mediebank
Karakter (Snitt)
5 poeng satt av 3 brukere.
Besøk
6704





Noen anbefalte oppskrifter som bruker Yoghurt som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Tyrkisk brød5.5218,094,837,4734,941,57
Butter Chicken5.4140,5710,198,513,46,75
Kylling Biryani 25122,731,8511,1514,826,95
Indisk kylling tandoori4.294,35,567,962,624,89
Indisk kylling tandoori4.294,35,567,962,624,89
Arabisk lammegryte5.1173,7511,6914,252,768,69
Naan brød( Nanbrød)4.8255,436,158,640,051,91
Tsatsiki4.853,913,072,63,743,1
Nan-brød3.8251,34,149,2942,841,97
Grove scones 23.8208,372,598,4835,272,29
Grove rundstykker3.9201,23,226,1933,751,3
Lammegryte Rogan Josh4.4146,538,257,869,715,73
Naan-brød4.5263,138,338,2337,532,57
Kylling kebab5.178,723,927,522,924,74
Bosniske cufte (Bosniske kjøttboller)4.8191,8213,311,995,886,64


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Yoghurt med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.