1 fedd hvitløk (kan sløyfes)
kyllingfilet (1 til hver chiabatta)
3 charlottenløk (i skiver)
1 frisk salat (IKKE kinakål)
litt basilikum (helst friske, men tørket er også ok)
olivenolje
paprika (rød eller gul)
soltørkede tomater
chiabatta (en til hver)
Fremgangsmåte:
8-10 soltørkede tomater, hvitløk, basilikum ettersmak og en dæsj (red: en havl dl. kanskje?) olivenolje mixes med stavmixer til du en
pureaktig masse.
Kyllingfiletene kan gjerne "marineres" i noen timer i olivenolje med krydderurter i,men dette er intet must. Disse stekes på middels
sterk varme(ca 450-700 W). Det er viktig at de ikke stekes for lenge, for da blir de kjempetørre. Imens må chiabattaene varmes
eller tines, og deles i to. Blandingen med soltørkede tomater smøres på hver chiabatta halvdel, og disse settes tilbake i ovenen i noen få
minutter. De ferdigstekte kyllingfiletene skjæres opp i skiver.
Ta chiabattaene ut av ovnen, legg salatbladene og kyllingfileten på den underste delen. Paprikaen kan godt stekes litt, og legges oppå
kyllingen sammen med løken. Den øverste chiabatta-delen legges på snei oppå den nederste delen.
Inntas med en lett rødvin (gets you where you want...)
Husk for all del stearinlys
Vintips: Libertas Pinotage, Sør-Afrika
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere Lesere: 3224 totalt.
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:
Esbens hybelmat
(Intern: 2118968551)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Smårett Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2002-05-29
Oppdatert dato:2002-05-29
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.