Fotograf:
Kylling.no
Meksikanske kyllingfajitas inneholder
141 Kalorier,
8 g Karbo,
10 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Meksikanske kyllingfajitas har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Soya, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Meksikanske kyllingfajitas er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Meksikanske kyllingfajitas!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 140.68 | 1 002.50 | Kcal |
Protein | 10.02 | 71.40 | gram |
Karbohydrat | 8.15 | 58.08 | gram |
Kostfiber | 1.14 | 8.12 | gram |
Fett | 7.17 | 51.09 | gram |
Mettet fett | 1.10 | 7.84 | gram |
Alkohol | 0.17 % | | | |
Salt | 0.47 | 3.32 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.26 | Kr 51.74 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 850 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 23,17 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ta ut frøene på jalapeñopepperne og finhakk dem. Press hvitløk og finhakk koriander. Bland alle ingrediensene. Tilsett kyllingstrimler og mariner gjerne over natten. Ta opp strimlene og stek dem i en varm panne. Del paprika i tynne strimler og rødløk i tynne båter. Varm tortillas i ovn som anvist på pakken. Legg på kyllingstimler, finstrimlede grønnsaker og ha på salsa og litt rømme. Rull tortillaen sammen og server med rømme, salsa og guacamole.
Guacamole:
Kok opp en liten kjele med vann. Lag et kryss i skinnet på toppen av hver tomat. Legg tomatene i kokende vann ca. 10 sekunder. Ha dem over i en bolle med iskaldt vann og ta av skinnet. Del tomatene og skrap ut frøene med en teskje. Skjær tomatene i små biter. Mos avokadoene med en gaffel og press over litt sitronsaft. Bland avokadoen med resten av ingrediensene. Dekk til og sett kremen kaldt til den skal brukes.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 17602)
Kategori:
Smårett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-04-27
Oppdatert dato:2004-04-27
Lesere:
13444 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift