Fotograf:
Kylling.no
Kyllingboller med aïoli-dipp 1 inneholder
392 Kalorier,
2 g Karbo,
10 g Protein og
38 g Fett pr 100 gr
Kyllingboller med aïoli-dipp 1 har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kyllingboller med aïoli-dipp 1 er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4764 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kyllingboller med aïoli-dipp 1!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 391.99 | 1 433.78 | Kcal |
Protein | 9.78 | 35.77 | gram |
Karbohydrat | 2.24 | 8.19 | gram |
Kostfiber | 0.19 | 0.69 | gram |
Fett | 38.17 | 139.61 | gram |
Mettet fett | 4.24 | 15.51 | gram |
Salt | 1.47 | 5.38 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.18 | Kr 18.95 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 732 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 2,28 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Bland kjøttdeig og strøkavring i en bolle. Tilsett salt, chilipepper, kanel, egg og vann. Bland godt.
2. Form deigen til små boller og træ dem på spidd.
3. Varm olje i en panne. Brun kjøttbollene i stekepannen og la dem ettersteke på svak varme.
Lag en frisk salat av for eksempel agurk, tomat, paprika, mais, og oliven.
Hjemmelaget majones
1. Kjør eggeplommer og salt i en hurtigmikser til tykk konsistens.
2. Ha i krydder og sitronsaft.
3. Spe litt etter litt med oljen under omrøring.
4. Smak til majonesen med salt og kvernet pepper.
Aïoli
Bland ingrediensene godt sammen. Denne hvitløkduftende varianten av majones får man i hele middelhavsområdet. Den
kalles også Provençe-smør.
Kyllingbollene serveres med salat, aïoli og ristet brød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 26473)
Kategori:
Smårett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-10-04
Oppdatert dato:2009-10-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift