Amerikansk Fish Chowder inneholder
74 Kalorier,
8 g Karbo,
4 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Amerikansk Fish Chowder har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Amerikansk Fish Chowder er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4929 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Amerikansk Fish Chowder!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 73.76 | 409.53 | Kcal |
Protein | 4.46 | 24.76 | gram |
Karbohydrat | 8.34 | 46.31 | gram |
Kostfiber | 1.29 | 7.16 | gram |
Fett | 2.22 | 12.33 | gram |
Mettet fett | 0.66 | 3.66 | gram |
Salt | 0.35 | 1.93 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.07 | Kr 17.05 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 221 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 45,22 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Stek baconet til det er lysebrunt. Rør inn løk og kajenne, og stek videre til løken er brun.
Tilsett poteter og halvparten av buljongen. La det koke til potetene begynner å bli myke, ca 8 minutter. Ha i maiskorn og tomater, og resten av buljongen. La det få et oppkok.
La så fisketerningene få trekke sammen med det øvrige i ca 5 minutter. Smakt til og serveres rykende varm i varme, dype tallerkener.
Ha evt. en rømmeklatt og grønt over
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23422)
Kategori:
Gryterett
Land:
Amerika
Innlagt dato:2007-02-08
Oppdatert dato:2007-02-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift