Fotograf:
Knut Pettersen
Fiskegryte med karrismak inneholder
67 Kalorier,
7 g Karbo,
5 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Fiskegryte med karrismak har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fiskegryte med karrismak er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fiskegryte med karrismak!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 67.01 | 306.90 | Kcal |
Protein | 5.42 | 24.82 | gram |
Karbohydrat | 7.39 | 33.85 | gram |
Kostfiber | 1.27 | 5.82 | gram |
Fett | 1.47 | 6.73 | gram |
Mettet fett | 0.61 | 2.79 | gram |
Salt | 0.16 | 0.75 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.10 | Kr 18.78 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 832 | gr totalt | gram |
Fremgangsmåte:
Skjær den tinte fisken eller ferske fiskefileten i store biter og purren i skiver. Smelt margarinen i en gryte og rør i karri og purre. Fres det noen minutter. Tilsett moste herm. tomater, melet utrørt i vann og buljongterning. Legg i fisken og la alt trekke like under kokepunktet i ca. 10 minutter. Pynt med hakket egg og persille. Retten serveres med kokte poteter
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 19639)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-05-16
Oppdatert dato:2005-05-16
Lesere:
9196 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift