Fotograf:
Ragge Strand
Torskegryte m/ sitron og pinjekjerner inneholder
84 Kalorier,
6 g Karbo,
6 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Torskegryte m/ sitron og pinjekjerner har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Torskegryte m/ sitron og pinjekjerner er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5445 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Torskegryte m/ sitron og pinjekjerner!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 83.52 | 492.77 | Kcal |
Protein | 5.81 | 34.28 | gram |
Karbohydrat | 6.05 | 35.70 | gram |
Kostfiber | 1.07 | 6.31 | gram |
Fett | 3.46 | 20.41 | gram |
Mettet fett | 0.37 | 2.18 | gram |
Alkohol | 0.40 % | | | |
Salt | 0.10 | 0.58 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.11 | Kr 36.05 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 360 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 28,97 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Stek først potetskivene, tilsett løk og
hvitløk i oljen. Løken skal bli blank, ikke brun.
Hell på vin (eplenektar), sitronsaft og buljong.
La det få småkoke under lokk i ca 10 minutter.
Legg fiskestykkene i og la dem dampe
under lokk 7-8 minutter. Rist pinjekjernene
i en tørr teflonpanne. Del tomatene
i to og la dem bli varme i pannen.
Anrett alt i store, dype tallerkener.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Bunnpris
(Intern: 3001)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-01-02
Oppdatert dato:2003-01-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift