Fotograf:
Knut Pettersen
Den smakskombinasjonen her er utrolig god, fløte, kraft og sitron. Vi brukte som dere ser laks, men opprinnelig skal det brukes tuna eller marlin. Denne er enkel og må bare prøves. Oppskriften inneholder
139 Kalorier,
11 g Karbo,
12 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Amerikansk wok er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5,4 poeng fra 5 lesere
Lesere:
8533 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Amerikansk wok!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 138.58 | 594.68 | Kcal |
Protein | 12.09 | 51.88 | gram |
Karbohydrat | 11.45 | 49.13 | gram |
Kostfiber | 1.42 | 6.09 | gram |
Fett | 4.62 | 19.83 | gram |
Mettet fett | 1.72 | 7.38 | gram |
Salt | 0.09 | 0.40 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 18.15 | Kr 77.89 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 717 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 33,04 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Varm opp olje i en stor wokpanne og wokstek fisk og grønnsaker fort i ett par minutter. Bland sitronskall og krydder sammen med kraft og fløte. Hell over fisken og la det surre i noen minutter på litt svakere varme til det er kokt inn litt. Serveres med ris.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Culinario
(Intern: 1887)
Tilberedningstid:
25 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Wok
Land:
Amerika
Innlagt dato:2013-07-19
Oppdatert dato:2013-07-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift