Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Ananasterte oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Ananasterte



Ananasterte inneholder 305 Kalorier, 43 g Karbo, 4 g Protein og 12 g Fett pr 100 gr
Ananasterte har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ananasterte er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
300grhvetemel
150grsmør
0,5dlvann

Fyll:

300grananas i boks
40grhvetemel
250grsukker
1knivsoddsalt
2stkegg
1sssitronsaft
15grsmør




Kalorier og næringsinnhold i Ananasterte med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier304.863 741.27467.66Kcal
Protein4.4854.986.87gram
Karbohydrat43.30531.3866.42gram
Kostfiber1.0713.131.64gram
Fett12.40152.1719.02gram
Mettet fett7.4591.4311.43gram
Salt0.212.560.32gram
Pris på oppskriftenKr 2.48Kr 30.43Kr 3.80.-
Hele oppskriften veier1 227 totalt1 227 pr porsj153 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 stykker

Sikt melet med en anelse salt. Tilsett smøret i biter og samle deigen med fingrene. Vannet skal være iskaldt og skal tilsettes litt etter litt til konsistensen tillater at deigen kan rulles. Deigen hviler et kvarter i kjøleskapet i folie eller film.

Del ananaskjøttet i passende stykker. Bland mel med sukkeret og en anelse salt og rør det sammen med eggene. Bland ananas-stykkene med sitronsaften og hell dem i eggblandingen. Rull tertedeigen ut og kle den smurte terteform med to tredjedeler av den og anbring ananas-fyllet ovenpå. Fordel noen små smørklatter hist og pist. Dekk med resten av tertedeigen.

Bak terten i den forvarmede ovn de første ti minutter ved ca. 230°C - senk så varmen og bak videre ved 180°C i en god halv times tid til toppen er pent brun.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Ukjent kilde
(Intern: 27362)
Tilberedningstid: 90 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-08-12
Oppdatert dato:2010-08-12
Lesere: 2133 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.