Appelsin-franskbrød inneholder
287 Kalorier,
51 g Karbo,
7 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Appelsin-franskbrød har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Appelsin-franskbrød er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Appelsin-franskbrød!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 287.41 | 1 544.83 | Kcal |
Protein | 7.15 | 38.43 | gram |
Karbohydrat | 50.60 | 271.98 | gram |
Kostfiber | 3.05 | 16.39 | gram |
Fett | 5.59 | 30.05 | gram |
Mettet fett | 3.09 | 16.61 | gram |
Salt | 0.71 | 3.81 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.03 | Kr 10.91 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 538 | gr totalt | gram |
Lavkarbo energi er | 70,42 % | | |
Fremgangsmåte:
Appelsinsaft lunes med smør, og oppi dette oppløses gjæren, deretter salt, sukker, revet appelsinskal og syltet appelsinskal eller marmelade blandes i sammen med melet. Ha kun de 250 g mel i, og gjem resten til elting.
Brødet røres sammen, eltes godt og hever lunt i skålen tildekket i 35 minutter.
Eltes om og formes til en tykk pølse, som legges på en smurt plate eller i en smurt form 1½ liter og etterhever 20-25 minutter.
Pensles med litt egg eller eggehvite, og baker på nederste rille i ovnen ved 200 grader i ca. 35 minutter på plate og ca. 45 minutter i form.
Kjøles ned tildekket på bakerist. Fint brød med smør.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22082)
Kategori:
Brød
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-05-27
Oppdatert dato:2006-05-27
Lesere:
3384 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift