Appelsin-franskbrød inneholder
290 Kalorier,
51 g Karbo,
8 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Appelsin-franskbrød har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Appelsin-franskbrød er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4225 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Appelsin-franskbrød!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 290.37 | 1 560.74 | Kcal |
Protein | 7.57 | 40.69 | gram |
Karbohydrat | 50.60 | 271.98 | gram |
Kostfiber | 3.96 | 21.29 | gram |
Fett | 5.53 | 29.72 | gram |
Mettet fett | 3.03 | 16.29 | gram |
Salt | 0.71 | 3.80 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.03 | Kr 10.91 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 538 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 69,7 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Appelsinsaft lunes med smør, og oppi dette oppløses gjæren, deretter salt, sukker, revet appelsinskal og syltet appelsinskal eller marmelade blandes i sammen med melet. Ha kun de 250 g mel i, og gjem resten til elting.
Brødet røres sammen, eltes godt og hever lunt i skålen tildekket i 35 minutter.
Eltes om og formes til en tykk pølse, som legges på en smurt plate eller i en smurt form 1½ liter og etterhever 20-25 minutter.
Pensles med litt egg eller eggehvite, og baker på nederste rille i ovnen ved 200 grader i ca. 35 minutter på plate og ca. 45 minutter i form.
Kjøles ned tildekket på bakerist. Fint brød med smør.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22082)
Kategori:
Brød
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-05-27
Oppdatert dato:2006-05-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift