Appelsin-mandelkake inneholder
285 Kalorier,
23 g Karbo,
6 g Protein og
18 g Fett pr 100 gr
Appelsin-mandelkake har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Appelsin-mandelkake er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4594 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Appelsin-mandelkake med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 284.61 | 3 148.70 | 262.39 | Kcal |
Protein | 6.14 | 67.93 | 5.66 | gram |
Karbohydrat | 23.37 | 258.55 | 21.55 | gram |
Kostfiber | 2.33 | 25.78 | 2.15 | gram |
Fett | 17.99 | 199.03 | 16.59 | gram |
Mettet fett | 6.75 | 74.68 | 6.22 | gram |
Salt | 0.20 | 2.20 | 0.18 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.99 | Kr 66.27 | Kr 5.52 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 106 totalt | 1 106 pr porsj | 92 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 32,84 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Pisk egg og mandelmasse sammen til en porøs røre. Tilsett mel, avkjølt smør og revet skall av 1 appelsin. Hell røren over i en smurt kakeform. Inn i ovn, midterste rille, 175°C. Steketid ca. 35 min.
Hvelv kaken. Hell presset appelsinsaft fra 1-2 appelsiner over kaker. La den stå og trekke til den blir kald. Glaser kaken med smeltet kokesjokolade. Pynt med helt tynne strimler av appelsinskall.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Frukt.no
(Intern: 2118968459)
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-28
Oppdatert dato:2002-05-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift