3
Riv appelsinskallet med en fin rasp, unngå den hvite delen av skallet som smaker bittert. Press saften fra alle appelsinene.
4
Visp sukker og egg til en luftig røre. Bland sammen mel, bakepulver og salt, og vend det i røren. Vend inn malte mandler og så det smeltede smøret. Tilsett 1/4 av appelsinsaften og det revne appelsinskallet.
5
Smør og strø en springform. Hell røren i formen og stek kaken i 40- 45 minutter. La den avkjøle.
6
Dekorasjon:
Fordel resten av appelsinsaften over kaken og strø et tynt fint lag med kanel. Dekorer med mandelflak.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dr Oetker
(Intern: 33795)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker Land:
Marokko Innlagt dato:2018-03-15
Oppdatert dato:2018-03-15