Fotograf:
Kylling.no
Voksen nøttekake inneholder
367 Kalorier,
27 g Karbo,
7 g Protein og
24 g Fett pr 100 gr
Voksen nøttekake har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Voksen nøttekake er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6688 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Voksen nøttekake med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 366.60 | 3 600.01 | 300.00 | Kcal |
Protein | 6.99 | 68.64 | 5.72 | gram |
Karbohydrat | 27.04 | 265.53 | 22.13 | gram |
Kostfiber | 1.88 | 18.46 | 1.54 | gram |
Fett | 24.25 | 238.14 | 19.84 | gram |
Alkohol | 1.21 % | 11.88 | 0.99 | gram |
Mettet fett | 8.80 | 86.42 | 7.20 | gram |
Salt | 0.11 | 1.13 | 0.09 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.27 | Kr 81.21 | Kr 6.77 | .- |
Hele oppskriften veier | 982 totalt | 982 pr porsj | 82 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 29,5 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Mal mendler og sjokolade. Bland med melis. Stivpisk eggehvitene og skjær dem forsiktig inn. Stek i smurt form (22-24 cm i diameter), med bakepapir i bunnen, ved 160 °C i 30-40 minutter.
Visp kremfløten stiv. Pisk eggedosis av eggeplommer og sukker. Legg gelatinplater i bløt i kaldt vann i 5 minutter. Kok opp 1/2 dl vann, ta kjelen av platen og rør inn én og én plate gelatin. Hell oppløst gelatin, tilsatt pulverkaffe, i en tynn stråle under omrøring. Rør inn whisky og bland krem og eggedosis lett sammen. Bre halvstiv fromasj over den avkjølte nøttebunnen og sett kaken kaldt til fromasjen har stivnet. Pynt med ripsklaser og sjokoladeblader.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 17802)
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-05-22
Oppdatert dato:2004-05-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift