Fotograf:Dansukker
Makroner med bringebærkrem inneholder 475 Kalorier, 48 g Karbo, 5 g Protein og 29 g Fett pr 100 gr Makroner med bringebærkrem har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk, Nøtter, Soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Makroner med bringebærkrem med ingrediensene over!
Navn
Verdi pr 100 g
Verdi pr porsjon
Verdi pr stykke
Enhet
Kalorier
475.04
4 914.29
163.81
Kcal
Protein
4.80
49.66
1.66
gram
Karbohydrat
47.77
494.18
16.47
gram
Kostfiber
0.98
10.14
0.34
gram
Fett
29.20
302.07
10.07
gram
Mettet fett
15.27
157.97
5.27
gram
Salt
0.33
3.41
0.11
gram
Pris på oppskriften
Kr 9.85
Kr 101.90
Kr 3.40
.-
Hele oppskriften veier
1 035 totalt
1 035 pr porsj
34 pr stk
gram
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 30
makroner
Sett ovnen på 180 °C. Riv mandelmasse på et rivjern. Visp sammen mandelmasse, eggeplomme og brun farin til en jevn røre.
Klatt/sprøyt røren ut på et brett med bakepapir, ca. på størrelse med femkroner. Stek i nederste del av ovnen i 10–12 minutter, avhengig av hvilken bunn du ønsker. Kortere tid, seigere bunn.
Varm bringebærene i en gryte under omrøring, og sil deretter bort kjernene, slik at du kun har saften igjen. Avkjøl.
Visp sammen eggeplomme, melis og vaniljesukker. Ha i det romtempererte smøret, litt om gangen, og visp i ca. 10 minutter. Tilsett bringebærsaften, og visp til en jevn og luftig røre. La stå i kjøleskapet i 20 minutter.
Smør ut smørkremen med en kniv eller skje på bunnene, og lag små topper. Sett makronene i fryseren i 20 minutter.
Smelt sjokoladen over vannbad, og dypp makronene. Strø over frysetørkede bringebær, og la stivne.
Oppbevares i kjøleskap.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 35073)
Tilberedningstid:
60 min +
Kategori:
Småkaker Innlagt dato:2020-05-26
Oppdatert dato:2020-05-26
Lesere: 426 totalt.