Appelsinpai





Appelsinpai inneholder 349 Kalorier, 27 g Karbo, 5 g Protein og 24 g Fett pr 100 gr
Appelsinpai har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Appelsinpai er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
Ca 2dlmalte valnøtter
2stkeggehviter
1,5dlsukker

Fyll:

2plate(r)gelatin
2ssvarmt vann
1pakkePhiladelfiaost
1dlkonsentrert appelsinjuice
3dlkremfløte

Pynt:

1plate(r)kokesjokolade
sukkerblomster


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Appelsinpai med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier349.303 903.43487.93Kcal
Protein4.9054.766.84gram
Karbohydrat27.13303.1837.90gram
Kostfiber1.5116.872.11gram
Fett24.24270.8833.86gram
Mettet fett12.73142.2617.78gram
Salt0.202.270.28gram
Pris på oppskriftenKr 8.16Kr 91.19Kr 11.40.-
Hele oppskriften veier1 118 totalt1 118 pr porsj140 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 stykker

Mal valnøttene og pisk eggehvitene til hardt skum. Tilsett sukker, litt om gangen, mens du hele tiden pisker. Valnøttene vendes i marengsmassen. Hell Massen i en rund bakekledt (24 cm). Stek kaken ved 175°C på nederste rille i ca. 20 minuter, eller til kaken blir gyllen.
Avkjøl kaken i formen på en rist.

Fyll:
Gelatinen legges i bløt i rikelig med vann. Ost og juice vispes til en jevn blanding. Fløten piskes stiv og blandes sammen med ostemassen. Kryst vannet ut av gelatinen og smelt den i varmt vann. Hell gelatinen i en tynn stråle i fyllet mens du hele tiden rører forsiktig. Hell fyllet over kakebunnen og sett kaldt i minst en time til fyllet har stivnet.

Pynt:
Sjokoladen smeltes i vannbad og strykes i et tykt lag på bakepapir. Når den er nesten stiv, kan den høvles med ostehøvel til ruller. Pynt kaken med sjokoladerullene og sukkerblomster. Kaken oppbevares kaldt til servering.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 100015)
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-02-16
Oppdatert dato:2005-02-16
Lesere: 4438 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Appelsinmarengspai.Appelsinmarengspai.
Denne retten har 327 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 39,41 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,18 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,82.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Nektarinterter.Nektarinterter.
Denne retten har 250,51 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 26,26 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,25 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,82.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.