Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Appelsinsorbet oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Appelsinsorbet



Appelsinsorbet inneholder 56 Kalorier, 12 g Karbo, 1 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr
Appelsinsorbet har ingen allergener
Appelsinsorbet er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 8 porsjoner
150grsukker
1stksitron, saften
14stkappelsiner
8stklaurbærblad, friske til pynt




Næringsdeklarasjon for Appelsinsorbet!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier55.68205.18Kcal
Protein0.863.17gram
Karbohydrat11.9243.93gram
Kostfiber1.746.41gram
Fett0.120.44gram
Mettet fett0.010.04gram
Salt0.000.00gram
Pris på oppskriftenKr 2.65Kr 9.77Kroner
Hele oppskriften veier2 948 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær toppen av 8 appelsiner med en skarp kniv. La "hattene" ligge til pynt. Grav ut fruktkjøttet og legg det i en bolle. Legg appelsinskall og "hatter" på et brett, og sett i fryseren.

Skjær skallet av de andre appelsiene, og ha det i sirupen. Press saften av appelsinene og fruktkjøttet. Det bør bli ca 7,5 dl saft.

Ha den friske appelsinsaften og resten av sitronsaften, pluss 6 ss kaldt vann, i sukkersirupen. Hell blandingen i en fryseform og la stå i fryseren i 3 timer.

Hell blandingen over i en bolle og pisk for å bryte ned iskrystallene. Fyll opp i formen igjen, og la stå i fryseren i ytterligere 4 timer, til blandingen er fast men ikke gjennomfrossen. Fyll blandingen over i appelsinskallene helt til toppen, og legg på "hattene".

Sett appelsinene i fryseren igjen til de skal serveres. Stikk laurbærbladene ned i hver appelsin før servering.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8430)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Iskrem/sorbet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-24
Oppdatert dato:2003-04-24
Lesere: 9392 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Appelsinsorbet med ingefær og chili.Appelsinsorbet med ingefær og chili.
Denne retten har 45,47 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,32 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,19 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,76.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Appelsingranité med stjerneanis.Appelsingranité med stjerneanis.
Denne retten har 98,84 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,97 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,12 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,62.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Gul granité med appelsin og rosmarin.Gul granité med appelsin og rosmarin.
Denne retten har 102,54 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 24,3 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,18 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,14.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Appelsinsorbet fra Dansukker.Appelsinsorbet fra Dansukker.
Denne retten har 67,91 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,9 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,15 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,8.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.