Appelsinsorbet med ingefær og chili



Appelsinsorbet med ingefær og chili oppskrift.
Fotograf: Frukt.no
Appelsinsorbet er en mager dessert som er enkel å lage og smaken er frisk og deilig. Den kan også serveres som en hvilerett mellom mange retter. Morsomt å servere i hele appelsinskall som på bildet.

Oppskriften inneholder 45 Kalorier, 9 g Karbo, 2 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Appelsinsorbet med ingefær og chili er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 3 lesere
Lesere: 4088 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
4dlappelsinsaft, eller saften av 4 appelsiner
2tsrevet ingefær
0,5stkfinhakket rød chili
1stkeggehvite




Kalorier og næringsinnhold i Appelsinsorbet med ingefær og chili med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier45.4950.89Kcal
Protein1.511.69gram
Karbohydrat9.3210.43gram
Kostfiber0.230.26gram
Fett0.190.21gram
Mettet fett0.020.02gram
Salt0.040.05gram
Pris på oppskriftenKr 2.76Kr 3.09Kr .-
Hele oppskriften veier448 totalt112 pr porsj pr stk gram
Energiprosent fra karbo81,95 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Vask appelsinene. Del dem i to og press ut saften.
Ha appelsinsaft, ingefær og chili i en vid form. Sett formen i fryseren.
Rør i saften med en gaffel hver halvtime et par ganger under innfrysing.
Stivpisk eggehviten.
Kjør den fryste saften og eggehviten i en blender til den har sorbet-konsistens.
Server sorbeten med en gang eller ha massen i formen og sett den tilbake i fryseren. Oppbevar den i fryseren en halv time før servering slik at sorbeten får tint seg litt.
Pynt med finrevet appelsinskall.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Frukt.no
(Intern: 34260)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Iskrem/sorbet
Innlagt dato:2018-09-14
Oppdatert dato:2018-09-14


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Appelsingranité med stjerneanis.Appelsingranité med stjerneanis.
Denne retten har 98,84 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,97 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,12 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,62.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Appelsinsorbet med ingefær og chili.Appelsinsorbet med ingefær og chili.
Denne retten har 45,49 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,32 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,19 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,76.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Gul granité med appelsin og rosmarin.Gul granité med appelsin og rosmarin.
Denne retten har 102,27 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 24,3 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,21 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,14.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Appelsinsorbet fra Dansukker.Appelsinsorbet fra Dansukker.
Denne retten har 67,95 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,9 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,15 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,8.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.