Fotograf:
Matoppskrift.no
Veganergryte. Slettes ikke gal på smaken. Enkelt da alt er i en gryte. Oppskriften inneholder
79 Kalorier,
6 g Karbo,
2 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har ikke allergener
Aubergine og kikertstuing er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 3 lesere
Lesere:
10928 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Aubergine og kikertstuing!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 78.94 | 394.88 | Kcal |
Protein | 1.81 | 9.05 | gram |
Karbohydrat | 5.90 | 29.51 | gram |
Kostfiber | 2.90 | 14.51 | gram |
Fett | 4.70 | 23.51 | gram |
Mettet fett | 0.65 | 3.25 | gram |
Salt | 0.43 | 2.16 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.01 | Kr 15.06 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 501 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 29,89 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Varm oljen i en stor jerngryte. Brun løken under omrøring. Ha i resten av ingrediensene. Rør godt og la det koke over medium varme i ca 30 minutter. Rør av og til. Hvis det da er for bløtt ta av lokket og la det surre til det blir tørrere. Serveres varmt eller kaldt med pilaffris.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 16999)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Diett/allergi:
Veganer
Land:
Israel
Innlagt dato:2014-05-04
Oppdatert dato:2014-05-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift