Auberginepaté





Auberginepaté inneholder 42 Kalorier, 4 g Karbo, 1 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Auberginepaté har beregnet å ha følgende allergener Sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Auberginepaté er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
3stk storauberginer
1ssolivenolje
1stkrød chilipepper, finhakket eller 1/2 ts cayennepepper
1sssvarte sennepsfrø eller 1 ts sennepspulver
2,5cmfrisk ingefærrot, skrelt og revet eller 2 ts malt ingefær
2sskokoskrem
4sskoriander, hakket frisk


Annonse



Næringsdeklarasjon for Auberginepaté!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier41.69134.92Kcal
Protein1.324.27gram
Karbohydrat4.2013.59gram
Kostfiber2.387.70gram
Fett1.655.34gram
Mettet fett0.581.88gram
Salt0.010.03gram
Pris på oppskriftenKr 5.96Kr 19.29Kroner
Hele oppskriften veier1 295 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Forvarm stekeovnen til 200 C. Prikk auberginene over det hele med en gaffel, og bak dem på en bakeplate i 40-45 minutter, til de er møre. Avkjøl dem og skjær dem på langs. Grav ut innmaten og kast skinnet.

Varm opp oljen i en tykkbunnet gryte, tilsett chilipepper, sennepsfrø og ingefær, og stek forsiktig i 1 minutt.

Bland i auberginekjøttet og resten av ingrediensene. Mos auberginekjøttet mot grytekanten og la det hele bli gjennomvarmt. Server pateen varm, eller la den avkjøles før servering.

Denne pateen kan spises både varm og kald, og er god både som vegetarisk forrett og som dip sammen med drinker. Server den sammen med ristet pitabrød eller brødstenger.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 5832)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pate
Diett/allergi: Veganer
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-11-02
Oppdatert dato:2002-11-02
Lesere: 3754 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.