Auberginepaté inneholder
42 Kalorier,
4 g Karbo,
1 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Auberginepaté har beregnet å ha følgende allergener
Sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Auberginepaté er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Auberginepaté!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 41.69 | 134.92 | Kcal |
Protein | 1.32 | 4.27 | gram |
Karbohydrat | 4.20 | 13.59 | gram |
Kostfiber | 2.38 | 7.70 | gram |
Fett | 1.65 | 5.34 | gram |
Mettet fett | 0.58 | 1.88 | gram |
Salt | 0.01 | 0.03 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.96 | Kr 19.29 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 295 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 40,29 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Forvarm stekeovnen til 200 C. Prikk auberginene over det hele med en gaffel, og bak dem på en bakeplate i 40-45 minutter, til de er møre. Avkjøl dem og skjær dem på langs. Grav ut innmaten og kast skinnet.
Varm opp oljen i en tykkbunnet gryte, tilsett chilipepper, sennepsfrø og ingefær, og stek forsiktig i 1 minutt.
Bland i auberginekjøttet og resten av ingrediensene. Mos auberginekjøttet mot grytekanten og la det hele bli gjennomvarmt. Server pateen varm, eller la den avkjøles før servering.
Denne pateen kan spises både varm og kald, og er god både som vegetarisk forrett og som dip sammen med drinker. Server den sammen med ristet pitabrød eller brødstenger.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3956 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 5832)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pate
Diett/allergi:
Veganer
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-11-02
Oppdatert dato:2002-11-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.