Australske kyllingrulader inneholder
201 Kalorier,
6 g Karbo,
17 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Australske kyllingrulader har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Australske kyllingrulader er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6412 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Australske kyllingrulader!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 201.06 | 559.64 | Kcal |
Protein | 17.01 | 47.35 | gram |
Karbohydrat | 6.36 | 17.70 | gram |
Kostfiber | 0.60 | 1.67 | gram |
Fett | 11.82 | 32.90 | gram |
Mettet fett | 6.14 | 17.09 | gram |
Salt | 0.25 | 0.70 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.60 | Kr 26.72 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 113 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 12,65 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ha mykt smør i en bolle og tilsett finhakket koriander og chilipepper. Legg smøret på et stykke folie og rull det samme til en pølse. Oppbevar kryddersmøret i kjøleskapet til du skal bruke det.
Legg kyllingfiletene mellom to lag plast og bank dem ut til ca. 1 cm tykkelse. Ta av plasten og legg på et stykke kryddersmør. Rull sammen filetene på langs og bind hyssing rundt. Ha på salt og pepper. Pisk eggene sammen og dypp "filetpakkene" i egg og deretter i strøkavring. Gjør dette gjerne to ganger for ekstra krispet resultat. La filetpakkene ligge kjølig ca. 1/2 time.
Stek dem 7-8 minutter til de er gylne og sprø. Del dem skrått på langs ved servering. Pynt med sitronbåter og ha potetmos til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 15627)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Australia
Innlagt dato:2003-09-19
Oppdatert dato:2003-09-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift