Fotograf:
Kylling.no
Krydderpanerte kyllingvinger på stekt nudelsalat inneholder
242 Kalorier,
9 g Karbo,
8 g Protein og
19 g Fett pr 100 gr
Krydderpanerte kyllingvinger på stekt nudelsalat har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Sesam, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Krydderpanerte kyllingvinger på stekt nudelsalat er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Krydderpanerte kyllingvinger på stekt nudelsalat!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 241.66 | 1 250.23 | Kcal |
Protein | 7.98 | 41.28 | gram |
Karbohydrat | 9.18 | 47.49 | gram |
Kostfiber | 1.73 | 8.95 | gram |
Fett | 18.84 | 97.47 | gram |
Mettet fett | 2.79 | 14.43 | gram |
Salt | 0.08 | 0.44 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.57 | Kr 33.99 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 069 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 15,19 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland sammen paneringsbrød og krydder. Dypp kyllingvingene i melken og deretter i paneringen. Varm oljen og stek kyllingvingene til de er gylne og gjennomstekte.
Knus nudlene grovt med hendene og stek dem gylne i smøret. Tilsett sesamfrø og mandelflak og stek videre. Tilsett kryddermix og krydderposene. Hell blandingen over på et fat og avkjøl helt (blandingen kan oppbevares minst en uke i et tett glass).
Finsnitt salat, paprika og vårløk og bland det i en bolle med de stekte nudlene. Kok asparges to minutter i lettsaltet vann, avkjøl i isvann.
Visp sammen ingrediensene til dressingen og hell den over ved servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 25856)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-06-03
Oppdatert dato:2009-06-03
Lesere:
3192 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift