Fotograf:
Knut Pettersen
Kylling med tomatsaus inneholder
98 Kalorier,
2 g Karbo,
13 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Kylling med tomatsaus har beregnet å ha følgende allergener
Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kylling med tomatsaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
11112 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kylling med tomatsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 98.35 | 612.28 | Kcal |
Protein | 13.15 | 81.87 | gram |
Karbohydrat | 2.06 | 12.82 | gram |
Kostfiber | 0.47 | 2.93 | gram |
Fett | 3.13 | 19.49 | gram |
Mettet fett | 0.76 | 4.73 | gram |
Alkohol | 1.20 % | | | |
Salt | 0.20 | 1.23 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.14 | Kr 38.22 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 490 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 8,37 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Del kyllingene i små stykker og vend dem i mel tilsatt salt og pepper.
Stek kyllingstykkene gyllenbrune i olje på pannen. Ta dem opp.
Stek hakket løk og knust hvitløk lett i pannen og tilsett flådde, hakkede tomater. La det koke ca 5 minutter.
Tilsett tomatpuré, vin og sopp. Legg kyllingstykkene oppi og legg lokk på. La det småsurre ca 30 min. til kjøttet er mørt.
Legg retten opp på dypt fat og pynt med hakket persille. Server ris og salat til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12031)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-07
Oppdatert dato:2003-05-07
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift