Bakt løk med rosmarin og balsamic eddik





Bakt løk med rosmarin og balsamic eddik inneholder 38 Kalorier, 4 g Karbo, 1 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr
Bakt løk med rosmarin og balsamic eddik har beregnet å ha følgende allergener Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Bakt løk med rosmarin og balsamic eddik er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
4stk storLøk
3kvist(er)Rosmarin
2dlVin, rød
2dlVinegar, rød vin
2stkLaurbærblader
1dashSalt
1dashPepper
2feddhvitløk


Annonse



Næringsdeklarasjon for Bakt løk med rosmarin og balsamic eddik!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier37.98118.99Kcal
Protein0.892.79gram
Karbohydrat4.1813.10gram
Kostfiber1.845.76gram
Fett0.290.91gram
Mettet fett0.100.31gram
Alkohol1.63 %
Salt0.090.28gram
Pris på oppskriftenKr 6.99Kr 21.90Kroner
Hele oppskriften veier1 253 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Legg de halve løkene i en ildfast form. Hell rødvin og balsamic eddik over og legg rosemarin, hvitløk og laurbærblad rundt løkene.
Smak til med salt og pepper. Dekk formen med aluminiumsfolie. Sett løken i stekeovn, 175oC (20-30 minutter) –til den er mør.
Øs av og til, noe av vin/eddik sausen over løken.

Avkjøl og del de halve løkene i 2. Bakt løk kan godt brukes sammen med parmesanost som knask.

Sendt inn av Dietician Margareta Bensow-Bacos

Mer info

Forfatter:
Kilde: Diabetes info
(Intern: 1512)
Kategori: Smårett
Diett/allergi: Veganer
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-09-13
Oppdatert dato:2002-09-13
Lesere: 6323 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Vegetarburrito med rødbetfalafel.Vegetarburrito med rødbetfalafel.
Denne retten har 136,4 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,78 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,88 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.