Bakte poteter m/hvitløksmør inneholder
109 Kalorier,
15 g Karbo,
2 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Bakte poteter m/hvitløksmør har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bakte poteter m/hvitløksmør er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
9514 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Bakte poteter m/hvitløksmør!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 108.62 | 230.82 | Kcal |
Protein | 1.70 | 3.61 | gram |
Karbohydrat | 14.52 | 30.86 | gram |
Kostfiber | 1.89 | 4.02 | gram |
Fett | 4.44 | 9.44 | gram |
Mettet fett | 2.75 | 5.84 | gram |
Salt | 0.06 | 0.13 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.71 | Kr 3.63 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 850 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 53,47 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Potetene vaskes godt og bakes deretter 60-80 min. ved 200-225oC. Skjær et snitt eller kryss og klem litt på poteten slik at den åpner seg. Den kan så fylles med rømme, en smørklatt eller prøv et eller flere av disse fyllene:
Hvitløksmør:
Rør smør/margarin sammen med hvitløk og persille/gressløk til det blir mykt. Ta smørmassen over på bakepapir og form til en pølse. Legg smørpakken i fryseren til det blir stivt. Skjær opp skiver som legges i den varme poteten.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Frukt.no
(Intern: 314)
Kategori:
Tilbehør
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-07-10
Oppdatert dato:2002-07-10
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift