Fotograf:Rosemarie Pettersen Vi fulgte oppskriften her på bananmuffins. Men pyntet med krem og bananskive. Disse er skikkelig saftige og gode. Tror mye er pga honning og sirup. Og de holder seg saftige en stund.
Oppskriften inneholder 305 Kalorier, 38 g Karbo, 5 g Protein og 14 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-lupiner, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Spor-av-sulfitt, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rør smøret bløtt med el-mikser og tilsett honning og sirup.
Pisk godt. Tilsett eggene et av gangen under omrøring.
Ha resten av ingrediensene i.
Er banene store, tilsettes litt ekstra hvetemel.
Rør forsiktig det hele sammen.
Ha deigen i papirformer som bakes ved 200°C i ca 10 min til de slipper en bakepinne.
Avkjøles og vendes ut eller blir i papirformene.
Pensles med smeltet sjokolade og oppbevares på kjøl i opp til 2-3 dager.
Vinner i smak ved at stå kaldt natten over.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Pettersen
(Intern: 27084)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Muffins Land:
Ukjent-opprinnelse I fryser:
Ja
Kjøleskap:
3 dager
Innlagt dato:2017-12-07
Oppdatert dato:2017-12-07