Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Bèarnaisesaus oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Bèarnaisesaus



Bèarnaisesaus inneholder 467 Kalorier, 1 g Karbo, 3 g Protein og 50 g Fett pr 100 gr
Bèarnaisesaus har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Bèarnaisesaus er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
5stkhvite pepperkorn, grovstøtt
2stang(stenger)persillestilker
Ca 0,75sshakket sjalottløk eller vanlig løk
2ssvineddik eller estragoneddik
4ssvann
3stkeggeplommer
Ca 175grsmør, smeltet
1sshakket persille, kjørvel og estragon, frisk, tørket eller nedlagt på eddik
(salt)




Næringsdeklarasjon for Bèarnaisesaus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier467.30369.98Kcal
Protein3.192.53gram
Karbohydrat0.540.43gram
Kostfiber0.290.23gram
Fett50.2039.75gram
Mettet fett30.6924.30gram
Salt0.640.51gram
Pris på oppskriftenKr 5.63Kr 4.46Kroner
Hele oppskriften veier317 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland pepper, persillestilker, løk, eddik og vann og la blandingen koke inn til omtrent 1/3 av væsken er igjen.

Sil blandingen og hell den tilbake i kasserollen. Visp i eggeplommene. Varm sausen i vannbad under kraftig visping til den begynner å tykne. Tilsett smøret, forsiktig og under fortsatt visping. Visp sausen uavbrutt til den er tykk, blank og luftig. Tilsett hakket kryddergrønt og smak til sausen.

En bèarnaise bør helst serveres straks. Skal den holdes varm, bør det skje i vannbad, uten lokk på kaserollen.

NB! Hvis sausen skiller seg, visper man opp en ny eggeplomme og tilsetter den skilte sausen litt etter litt under kraftig visping.

Serveres til stekt og smultkokt fisk, oksefilet, kalvefilet, eggeretter, m.m.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7310)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-17
Oppdatert dato:2003-04-17
Lesere: 4477 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Bearnaisesaus 4.Bearnaisesaus 4.
Denne retten har 333,5 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,07 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 33,72 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,47.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Smørsaus 2.Smørsaus 2.
Denne retten har 542,34 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,37 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 59,18 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,06.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Choronsaus 2.Choronsaus 2.
Denne retten har 480,92 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,06 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 51,05 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,78.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bearnaisesaus 3.Bearnaisesaus 3.
Denne retten har 505,5 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,86 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 54,46 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,33.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bearnaisesaus 2.Bearnaisesaus 2.
Denne retten har 398,43 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,99 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 41,41 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,57.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sandefjordsmør 1.Sandefjordsmør 1.
Denne retten har 377,95 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,08 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 40,25 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.