2 biffer á ca. 200 g (entrecôte)
2 ss smør/margarin
ca. 1/2 ts salt
ca. 1/4 ts pepper
1 pakke gratinerte poteter med skall (tørket)
1/2 pose gourmet grønnsaksblanding
1 tomat i skiver
ca. 1/2 dl revet hvit ost
1 ss frisk og finhakket timian
Fremgangsmåte:
Gi stekepanna og grillen fri! Legg biffene på poteter og grønnsaker, og gratiner de i ovnen.
1. Potetene lages etter anvisning på pakken. Tilsett grønnsaksblandingen de siste 10 minuttene av steketiden.
2. Krydre og stek biffene ca. 1 minutt på hver side.
3. Ta potetformen ut av ovnen når det er igjen 5 minutter av steketiden. Legg biffene oppå potetformen sammen med tomatskiver og litt timian.
4. Strø litt revet ost på toppen, og stek i 5 minutter. Serveres med godt brød.