Fotograf:
Gilde
Stekt oksemørbrad med wasabi, kål og gresskar inneholder
53 Kalorier,
3 g Karbo,
6 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Stekt oksemørbrad med wasabi, kål og gresskar har beregnet å ha følgende allergener
Spor-av-sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Stekt oksemørbrad med wasabi, kål og gresskar er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5283 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stekt oksemørbrad med wasabi. kål og gresskar!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 53.28 | 443.29 | Kcal |
Protein | 6.47 | 53.83 | gram |
Karbohydrat | 2.94 | 24.46 | gram |
Kostfiber | 2.06 | 17.14 | gram |
Fett | 1.28 | 10.65 | gram |
Mettet fett | 0.48 | 3.99 | gram |
Salt | 0.30 | 2.51 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 13.92 | Kr 115.81 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 328 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 22,07 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Gni kjøttet inn med salt og pepper og brun det raskt i panne. Etterstek i ovn på 150 grader til kjernetemperaturen er på 55 grader. Bruk steketermometer
Finsnitt kål og ingefær. Ingefæren må være meget tynn. Bruk f eks en trøffelhøvel. Del gresskar i terninger og shitake sopp i båter. Stek gresskar i varm panne med smør og olje, når gresskarene er nesten ferdig har du i soppen og steker ca 2 min til. Helt på slutten har du i kål og ingefær. Smak til med salt og pepper samt finkuttet koriander.
Gni kjøttet inn med et tynt lag wasabi og skjær i skiver. Anrett på tallerken og hell over litt stekesjy.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gilde
(Intern: 24775)
Tilberedningstid:
2 timer
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-03-20
Oppdatert dato:2008-03-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift