Fotograf:Funksjonell mat Sprø godbiter med smak av appelsin og nøtter.
Oppskriften inneholder 388 Kalorier, 24 g Karbo, 10 g Protein og 27 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Biscotti med sukrin!
Navn
Verdi pr 100 g
Verdi pr porsjon
Enhet
Kalorier
388.21
2 367.85
Kcal
Protein
9.66
58.92
gram
Karbohydrat
23.55
143.64
gram
Kostfiber
5.87
35.80
gram
Fett
27.07
165.11
gram
Mettet fett
10.11
61.66
gram
Salt
0.57
3.49
gram
Pris på oppskriften
Kr 10.58
Kr 64.53
Kroner
Hele oppskriften veier
610
gr totalt
gram
Lavkarbo energi er
24,26 %
Fremgangsmåte:
Grovhakk nøttene. Vask appelsinen godt og riv skallet.
Rør smør, Sukrin Gold og vaniljepulver mykt. Tilsett egget og rør om. Vend inn finmalte mandler, nøtter og appelsinskall.
Bland hvetemel (evt. speltmel), FiberFin og bakepulver, og arbeid dette inn i deigen. Er deigen klissete tilsetter du litt mer mel. Del deigen i fire like store biter og trill pølser så lange som stekeplaten. Trykk dem litt flate. Stek midt i ovnen og la dem avkjøles litt på platen.
Senk temperaturen i ovnen til 50 °C. Skjær lengdene på skrå til små kaker og legg dem med snittflaten opp. Sett dem tilbake i ovnen, og la dem ”tørke” til de er helt tørre og sprø. Avkjøl på rist og oppbevar i tett boks.
Stekes midt i ovnen på 200 °C i ca 15 min.
Tørkes ved 50 °C i ca 45 min.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Funksjonell mat
(Intern: 33099)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kjeks Innlagt dato:2017-06-14
Oppdatert dato:2017-06-14
Lesere: 1166 totalt.