Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Bjørnebærpai med sitron-crème fraîche oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Bjørnebærpai med sitron-crème fraîche



Bjørnebærpai med sitron-crème fraîche oppskrift.
Fotograf: Dansukker
Bjørnebærpai med sitron-crème fraîche inneholder 265 Kalorier, 22 g Karbo, 4 g Protein og 17 g Fett pr 100 gr
Bjørnebærpai med sitron-crème fraîche har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Bjørnebærpai med sitron-crème fraîche er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner

Paiskall

2,5dlhvetemel
75grsmør eller margarin
1stkeggeplomme
0,5dlLys Sirup

Fyll

2stkeggehviter
1dlMelis
1tsVaniljesukker
1dlhakkede mandler
0,5literbjørnebær (kan byttes ut med andre bær eller frukter)

Saus

1begercrème fraîche
3ssMelis
1stksitron, skallet revet og saften




Kalorier og næringsinnhold i Bjørnebærpai med sitron-crème fraîche med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier265.053 175.30529.22Kcal
Protein4.2550.928.49gram
Karbohydrat21.98263.3243.89gram
Kostfiber2.4429.234.87gram
Fett17.25206.6634.44gram
Mettet fett9.07108.6618.11gram
Salt0.131.540.26gram
Pris på oppskriftenKr 6.87Kr 82.30Kr 13.72.-
Hele oppskriften veier1 198 totalt1 198 pr porsj200 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 6 stykker

1. Bland alle ingrediensene til deigen. Kle en paiform, ca. 22 cm i diameter, med deigen og stikk hull i bunnen. Sett formen i kjøleskapet i 30 minutter. Sett stekeovnen på 175°C.
2. Forhåndsstek paiskallet i 15 minutter.
3. Pisk eggehvitene til et fast skum. Tilsett sukker og pisk i noen minutter til. Vend mandlene og bærene forsiktig ned i røren. Hell røren i paiskallet og stek midt i ovnen i ca. 20 minutter. Marengsen skal få farge.
4. Pisk crème fraîche og melis. Tilsett sitronskall og sitronsaft. Server paien lunken med sausen til.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Dansukker
(Intern: 26617)
Tilberedningstid: 60 min +
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-11-16
Oppdatert dato:2020-06-17
Lesere: 5124 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Bjørnebærcobbler i porsjonsformer.Bjørnebærcobbler i porsjonsformer.
Denne retten har 217,83 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 31,6 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,29 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,85.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Små bjørnebærpaier.Små bjørnebærpaier.
Denne retten har 210,5 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,12 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,34 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,29.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bjørnebærpai med sitron-crème fraîche.Bjørnebærpai med sitron-crème fraîche.
Denne retten har 265,05 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 21,98 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,25 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,87.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.