Fotograf:Dansukker
Bjørnebærpai med sitron-crème fraîche inneholder 264 Kalorier, 22 g Karbo, 4 g Protein og 17 g Fett pr 100 gr Bjørnebærpai med sitron-crème fraîche har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
1. Bland alle ingrediensene til deigen. Kle en paiform, ca. 22 cm i diameter, med deigen og stikk hull i bunnen. Sett formen i kjøleskapet i 30 minutter. Sett stekeovnen på 175°C.
2. Forhåndsstek paiskallet i 15 minutter.
3. Pisk eggehvitene til et fast skum. Tilsett sukker og pisk i noen minutter til. Vend mandlene og bærene forsiktig ned i røren. Hell røren i paiskallet og stek midt i ovnen i ca. 20 minutter. Marengsen skal få farge.
4. Pisk crème fraîche og melis. Tilsett sitronskall og sitronsaft. Server paien lunken med sausen til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 26617)
Tilberedningstid:
60 min +
Kategori:
Dessertpai/terte Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2009-11-16
Oppdatert dato:2020-06-17