Små bjørnebærpaier



Små bjørnebærpaier oppskrift.
Fotograf: Dansukker
Bjørnebær er ett av de beste bærene jeg vet om. Når disse er modne så pleier jeg alltid å ha en eller flere turer ut å plukke.

Oppskriften inneholder 209 Kalorier, 23 g Karbo, 5 g Protein og 10 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Små bjørnebærpaier er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 1516 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner

Deig

0,5dlkesam/kvarg
0,5dlDansukker Sukker, gjerne finkornet
1tsvaniljesukker
1krmsalt
1,5ssolje
1ssmelk
2dlhvetemel
0,5tsbakepulver

Fyll

400grbjørnebær
2stkegg
0,5dlDansukker Sukker, gjerne finkornet
1tsvaniljesukker
1dlcrème fraiche 38 %
50grmalte eller hakkede hasselnøtter
1sspotetmel

Pynt

1ssDansukker Melis




Kalorier og næringsinnhold i Små bjørnebærpaier med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier208.642 005.30334.22Kcal
Protein4.6344.507.42gram
Karbohydrat23.12222.2137.04gram
Kostfiber2.2922.013.67gram
Fett10.3499.3816.56gram
Mettet fett3.1530.285.05gram
Salt0.242.330.39gram
Pris på oppskriftenKr 8.29Kr 79.68Kr 13.28.-
Hele oppskriften veier961 totalt961 pr porsj160 pr stk gram
Energiprosent fra karbo44,32 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 6 stykker

Bland sammen ingrediensene til deigen. Trykk den ut i små paiformer og sett dem i kjøleskap i 30 minutter. Fordel bjørnebærene i formene. Visp sammen alle de andre ingrediensene til fyllet og hell det over bærene.

Stek i på nederste rille i ovnen ved 175 grader i ca. 20 minutter.
Avkjøl dem før de serveres. Dryss melis over rett før serveringen. Server med crème fraiche, pisket kremfløte eller vaniljeis til.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Dansukker
(Intern: 33902)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Dessertpai/terte
Innlagt dato:2018-04-16
Oppdatert dato:2018-04-16


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Bjørnebærpai med sitron-crème fraîche.Bjørnebærpai med sitron-crème fraîche.
Denne retten har 264,2 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 21,98 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,24 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,87.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Små bjørnebærpaier.Små bjørnebærpaier.
Denne retten har 208,64 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,12 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,34 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,29.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bjørnebærcobbler i porsjonsformer.Bjørnebærcobbler i porsjonsformer.
Denne retten har 215,29 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 31,6 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,29 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,85.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.