Bjørnebærcobbler i porsjonsformer



Bjørnebærcobbler i porsjonsformer oppskrift.
Fotograf: Dansukker
Bruk små paiformer til denne. Om en ikke har bjørnebær er både bringebær og blåbær fine å bruke.

Oppskriften inneholder 215 Kalorier, 32 g Karbo, 3 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Bjørnebærcobbler i porsjonsformer er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 1882 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner

Topping

2dlhvetemel
2,5dlDansukker Demerarasukker
1tsbakepulver
1tsvaniljesukker
2stklettvispede egg

Bærfyll

Ca 750grbjørnebær eller andre bær
2sspotetmel
1dlDansukker Demerarasukker
125grsmeltet smør




Kalorier og næringsinnhold i Bjørnebærcobbler i porsjonsformer med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier215.293 106.38388.30Kcal
Protein2.6037.514.69gram
Karbohydrat31.60455.9556.99gram
Kostfiber1.9427.993.50gram
Fett8.29119.6114.95gram
Mettet fett4.8469.848.73gram
Salt0.273.920.49gram
Pris på oppskriftenKr 8.85Kr 127.69Kr 15.96.-
Hele oppskriften veier1 443 totalt1 443 pr porsj180 pr stk gram
Energiprosent fra karbo58,71 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 porsjoner

Sett ovnen på 190 °C.
Topping: Bland mel, sukker, bakepulver og halvparten av eggene. Kna en smuldrete deig med fingrene. Tilsett mer egg etter behov.
Lag fyllet ved å blande bærene, potetmelet og sukkeret jevnt sammen.
Legg bærene i former, legg på toppingen, og hell over det smeltede smøret.
Stekes i ovnen til de er gyllenbrune (rundt 30–35 minutter).
La paien avkjøle seg litt før den serveres, gjerne med vaniljeis eller tykk yoghurt.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Dansukker
(Intern: 33880)
Tilberedningstid: 40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Dessertpai/terte
Innlagt dato:2018-04-13
Oppdatert dato:2018-04-13


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Bjørnebærcobbler i porsjonsformer.Bjørnebærcobbler i porsjonsformer.
Denne retten har 215,29 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 31,6 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,29 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,85.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Små bjørnebærpaier.Små bjørnebærpaier.
Denne retten har 208,64 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,12 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,34 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,29.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bjørnebærpai med sitron-crème fraîche.Bjørnebærpai med sitron-crème fraîche.
Denne retten har 264,2 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 21,98 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,24 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,87.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.