Fotograf:
Kylling.no
Blinis er navnet på russiske pannekaker som lages med gjær. De kan serveres med ulike toppinger både salte og søte. Her med kaviar Oppskriften inneholder
188 Kalorier,
20 g Karbo,
8 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Blinis med sort kaviar er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3851 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Blinis med sort kaviar!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 188.30 | 231.26 | Kcal |
Protein | 7.59 | 9.32 | gram |
Karbohydrat | 19.69 | 24.18 | gram |
Kostfiber | 1.88 | 2.31 | gram |
Fett | 8.38 | 10.29 | gram |
Mettet fett | 4.39 | 5.39 | gram |
Salt | 0.52 | 0.64 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.68 | Kr 3.29 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 983 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 41,82 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rør gjæren ut i lunken melk (eller bland tørrgjær i melet), og tilsett melet. Rør til alt er godt blandet. Dekk bollen med plast og la den stå kald natten over.
La røren bli romtemperert før eggeplommer, smør, rømme og salt tilsettes. Rør godt. Stivpisk eggehvitene og vend dem forsiktig inn i røren.
Sett røre med skje til passe store blinis i middels varm stekepanne. Snu blinisene når røren har stivnet på overflaten.
Legg 2 – 3 blinis på hver tallerken sammen med 1 ss rømme, kaviar og dryss over finhakket rød løk.
Tips:
Blinisene kan stekes ferdige noen timer før. Pakk dem godt inn i folie og varm dem forsiktig i ovn før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 23069)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Forrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2014-08-21
Oppdatert dato:2014-08-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift