Fotograf:Dansukker En herlig bitter marmelade med blodgrapefrukt og klementiner. Passer perfekt til scones og ostefat. Bruk Dansukker Syltesukker, så er marmeladen med blodgrape og klementiner ferdig i løpet av et par minutter.
Oppskriften inneholder 192 Kalorier, 47 g Karbo, 0 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr Oppskriften har ikke allergener
Skrell og skjær opp grapefrukten og klementinene. Kutt fruktkjøttet i biter, og press saften ut av det som blir igjen.
Ha fruktkjøtt og saft i en kasserolle sammen med syltesukker og vann.
La koke i ca. 10 min. Skum av.
Hell over på varme, rene glass. Skru på lokket. Oppbevar mørkt og kjølig.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 35367)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Syltetøy/gele Innlagt dato:2020-08-04
Oppdatert dato:2020-08-04