Blodpudding 4 inneholder
202 Kalorier,
13 g Karbo,
15 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Blodpudding 4 har beregnet å ha følgende allergener
Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Blodpudding 4 er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4154 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Blodpudding 4!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 202.22 | 701.50 | Kcal |
Protein | 15.12 | 52.45 | gram |
Karbohydrat | 13.08 | 45.37 | gram |
Kostfiber | 0.70 | 2.43 | gram |
Fett | 9.78 | 33.93 | gram |
Mettet fett | 4.61 | 15.99 | gram |
Salt | 1.42 | 4.91 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.94 | Kr 20.61 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 388 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 25,87 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Sil og visp blodet. Finhakk nyretalg og knus kavringene. Bland alt sammen til en jevn røre. Ha røren i en smurt form ca 3/4 full. Stekes i vannbad ved 175 grader til den er gjennomstekt. Prøv med en kniv. Den skal ikke farges av blodet. Ca 1-1,5 timer.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 3838)
Tilberedningstid:
90 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Norge
Fylke:
Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-03-29
Oppdatert dato:2003-03-29
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.