Blodpudding 4



Blodpudding 4 inneholder 202 Kalorier, 13 g Karbo, 15 g Protein og 10 g Fett pr 100 gr
Blodpudding 4 har beregnet å ha følgende allergener Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Blodpudding 4 er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 4154 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1literblod
60grsukker
125grnyretalg, hakket
10stkknuste kavringer
2sshvetemel
2tssalt
1tsnellik
1tsmuskatblomme
Ca 75grrosiner




Næringsdeklarasjon for Blodpudding 4!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier202.22701.50Kcal
Protein15.1252.45gram
Karbohydrat13.0845.37gram
Kostfiber0.702.43gram
Fett9.7833.93gram
Mettet fett4.6115.99gram
Salt1.424.91gram
Pris på oppskriftenKr 5.94Kr 20.61Kroner
Hele oppskriften veier1 388 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo25,87 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Sil og visp blodet. Finhakk nyretalg og knus kavringene. Bland alt sammen til en jevn røre. Ha røren i en smurt form ca 3/4 full. Stekes i vannbad ved 175 grader til den er gjennomstekt. Prøv med en kniv. Den skal ikke farges av blodet. Ca 1-1,5 timer.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 3838)
Tilberedningstid: 90 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-03-29
Oppdatert dato:2003-03-29


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.