Fotograf:
Frukt.no
Blomkål med egg og bacon kan du servere som en lett lunsj, en lettvint middag eller som kveldsrett med brød til. Oppskriften inneholder
106 Kalorier,
2 g Karbo,
6 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Blomkål med egg og bacon er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3591 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Blomkål med egg og bacon!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 106.14 | 269.35 | Kcal |
Protein | 5.88 | 14.92 | gram |
Karbohydrat | 1.53 | 3.88 | gram |
Kostfiber | 1.26 | 3.20 | gram |
Fett | 8.22 | 20.86 | gram |
Mettet fett | 3.19 | 8.10 | gram |
Salt | 0.48 | 1.22 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.38 | Kr 13.65 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 761 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 5,76 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens blomkål og skjær et snitt i stilken. Kok blomkålen i lettsaltet vann til den er knapt mør - ca. 10 minutter.
Hardkok eggene - ca. 9 minutter, skrell dem og hakk dem.
Sprøstek baconskivene, tilsett smør i pannen mot slutten. Smuldre baconskivene grovt.
Legg blomkålen på et stort fat og hell over hakket egg og bacon.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Frukt.no
(Intern: 27774)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-10-25
Oppdatert dato:2010-10-25
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift