Fotograf:
Knut Pettersen
Blomkål med reke/skinkesaus inneholder
87 Kalorier,
3 g Karbo,
6 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Blomkål med reke/skinkesaus har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Skalldyr, Spor-av-melk, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Blomkål med reke/skinkesaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6889 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Blomkål med reke/skinkesaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 87.07 | 380.50 | Kcal |
Protein | 5.62 | 24.56 | gram |
Karbohydrat | 3.30 | 14.42 | gram |
Kostfiber | 1.17 | 5.11 | gram |
Fett | 5.45 | 23.82 | gram |
Mettet fett | 3.19 | 13.94 | gram |
Salt | 0.77 | 3.35 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.27 | Kr 18.66 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 311 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 15,16 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kålen kokes mør i saltet vann.
Saus:
Smelt smør og rør inn melet.
Spe med melk til passe konsistens. Krydre. La småkoke 5-10 minutter.
Rør inn osten og skinken. La det bli varmt og rør inn rekene til slutt. Rekene skal bare akkurat bli varme ellers blir de seige.
Server med poteter og blomkål.
Sausen er det viktig at man smaker på når man krydrer. Tilpasses til det man ønsker av smak.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Pettersen
(Intern: 2118969090)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-08-24
Oppdatert dato:2005-08-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift