Fotograf:Frukt.no En lettvint og velsmakende rett med blomkål som kan serveres som middag med godt brød til. Enkel og rask om du har det travelt på ettermiddagen.
Oppskriften inneholder 31 Kalorier, 2 g Karbo, 1 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr Oppskriften har ikke allergener
Stek løken myk i olje - 5-6 minutter. Rør inn karri og stek videre i 1-2 minutter.
Tilsett blomkålbuketter, vann og tomater og kok retten videre til blomkålen så vidt er mør - 5-7 minutter.
Rør inn spinatbladene til slutt.
Server blomkålkarri rykende varm med godt brød til.
Om du ikke ønsker en ren vegetarisk rett, kan du tilsette strimler av stekt kylling.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 28192)
Tilberedningstid:
25 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Stekepanne Diett/allergi:
Veganer Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2016-09-03
Oppdatert dato:2016-09-03