Fotograf:
Kylling.no
Blomstrende tyttebær inneholder
296 Kalorier,
36 g Karbo,
7 g Protein og
14 g Fett pr 100 gr
Blomstrende tyttebær har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Blomstrende tyttebær er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5640 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Blomstrende tyttebær med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 296.24 | 4 651.03 | 387.59 | Kcal |
Protein | 6.68 | 104.88 | 8.74 | gram |
Karbohydrat | 35.63 | 559.40 | 46.62 | gram |
Kostfiber | 1.40 | 21.98 | 1.83 | gram |
Fett | 13.80 | 216.66 | 18.06 | gram |
Mettet fett | 7.43 | 116.65 | 9.72 | gram |
Salt | 0.23 | 3.59 | 0.30 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.35 | Kr 84.00 | Kr 7.00 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 570 totalt | 1 570 pr porsj | 131 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 48,1 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt sammen mel og bakepulver og rør det forsiktig inn i eggedosisen. Bland forsiktig inn revet kokesjokolade. Stek i smurt form, 24 cm i diameter, ved 160 °C i ca. 45 minutter.
Legg gelatinplatene i kaldt vann i ca. 5 minutter. Visp eggedosis av egg og sukker. Bland inn rørte tyttebær. Bland så inn pisket kremfløte. Hell vannet fra gelatinplatene og løs dem opp i 1/2 dl kokende vann. Hell den oppløste gelatinen i blandingen med eggedosis, syltetøy og krem.
Del sukkerbrødet i tre lag og dynk med kaffe. Fyll kaken med fromasjen og dekk den med pisket krem og marsipanlokk. Sprøyt krem rundt kanten. Pynt med tyttebær, tyttebærblader- og blomster av marsipan.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 17902)
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-06-02
Oppdatert dato:2004-06-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift