Fotograf:Meny Suksessterte, eller suksesskake som den også kalles, har en karakteristiske gul krem eggeplommer i, og en deilig bunn av hakkede mandler. Det er en klassisk kake som gjerne serveres til påske, 17. mai, barnedåp, konfirmasjon, bryllup eller andre festlige lag.
Oppskriften inneholder 428 Kalorier, 30 g Karbo, 9 g Protein og 30 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk, Nøtter, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Start med å male mandlene i en kjøkkenmaskin. Pisk eggehvitene og melis stivt, og rør inn de malte mandlene.
Ha blandingen over i en kakeform (24 cm). Stek kaken på 160 grader i 1 time.
Bland alle ingrediensene bortsett fra smøret i en tykkbunnet kjele, og gi det et lite oppkok, pass på å røre hele tiden. Pisk tilslutt inn det romtempererte smøret.
Ha eggekremen over den avkjølte kaken og pynt den med ønsket nøtter, eller spis den som den er.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Meny
(Intern: 33815)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker Innlagt dato:2018-03-19
Oppdatert dato:2018-03-19
Lesere: 1218 totalt.